«Φρενίτιδα» στη Βρετανία για τη νεογέννητη πριγκίπισσα

«Φρενίτιδα» στη Βρετανία για τη νεογέννητη πριγκίπισσα

Λίγες ώρες αφότου ήρθε στον κόσμο έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην αγκαλιά της μητέρας της - Φώτισαν ροζ και την Τάουερ Μπριτζ στο Λονδίνο οι Αγγλοι - «Παρών» στο μαιευτήριο και ο μικρούλης Τζορτζ - Αλίκη, το επικρατέστερο όνομα που θα δοθεί στο μωρό, λένε τα γραφεία στοιχημάτων

«Φρενίτιδα» στη Βρετανία για τη νεογέννητη πριγκίπισσα
«Φρενίτιδα» έχει καταλάβει τους Βρετανούς για τον ερχομό της κόρης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που ήρθε στη ζωή το πρωί του Σαββάτου και η οποία, λίγες μόνο ώρες μετά τον ερχομό της στη ζωή, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην αγκαλιά της μητέρας της! 

Η Κέιτ, με τον Γουίλιαμ στο πλευρό της, βγήκε από την πόρτα του μαιευτηρίου με την νεογέννητη κόρη της αγκαλιά και χαιρέτησαν το πλήθος που από το πρωί βρισκόταν συγκεντρωμένο απέξω.

Κλείσιμο










Το μωράκι ζυγίζει 3 κιλά και 700 γραμμάρια και είναι απόλυτα υγιές, όπως και η ευτυχής μητέρα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι μέσω Twitter. 

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ βρέθηκαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο «St Mary's Hospital» από τις 6 το πρωί, με το αυτοκίνητό τους και το παιδί γεννήθηκε στις 8:34, ενημέρωσε επίσης η βασιλική οικογένεια. 

Η νεογέννητη μικρή είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του αγγλικού θρόνου, μετά τον αδερφό της Τζορτζ, τον πατέρα της Γουίλιαμ και τον παππού της Κάρολο. 

Ο Γουίλιαμ μάλιστα είχε γεννηθεί στο ίδιο νοσοκομείο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1982.

Ήδη τα γραφεία στοιχημάτων και οι διάσημοι bookmakers της Βρετανίας ποντάρουν στο «Αλίκη» ως το επικρατέστερο όνομα για τη μικρή, ενώ «παίζουν» ακόμα τα «Ελισάβετ», «Σάρλοτ» και «Βικτόρια». 

Μάλιστα η βασίλισσα Ελισάβετ, που παραβρέθηκε σε εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα, εθεάθη με ροζ σύνολο, που όλοι υπέθεσαν πως φόρεσε προς τιμήν της δισεγγονής της.


Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, και όπως ήδη είχε ανακοινωθεί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφυγε από το νοσοκομείο για να γυρίσει στο σπίτι, στο άλλο του παιδί. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε προς το συγκεντρωμένο πλήθος χαμογελώντας πλατιά.


Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, για να... αποτρελάνει τους Βρετανούς που ούτως ή άλλως βρίσκονταν σε παραλήρημα ευτυχίας, έφερε στο νοσοκομείο και τον μικρό Τζορτζ, οι εμφανίσεις του οποίου είναι άλλωστε σπάνιες.






Το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου HMS Lancaster, που είναι άλλωστε γνωστό ως η «φρεγάτα της βασίλισσας», σχημάτισε τη λέξη «sister», που σημαίνει «αδελφή» και η φωτογραφία ταξίδεψε ως ευχή για το νεογέννητο.

















































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης