Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου κλώτσησε στην κοιλιά 18χρονη Μαροκινή

Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου κλώτσησε στην κοιλιά 18χρονη Μαροκινή

«Άσχημη μαϊμού, γύρισε στη χώρα σου, θα σε στείλω στο νοσοκομείο», είπε ο οδηγός στην νεαρή - Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην σπονδυλική στήλη

Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου κλώτσησε στην κοιλιά 18χρονη Μαροκινή
Ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας σημειώθηκε στην Ιταλία με θύμα μία 18χρονη γυναίκα από την Μπολόνια με καταγωγή από το Μαρόκο και θύτη έναν οδηγό λεωφορείου.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ένας οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε αρχικά φραστικά και έπειτα ασκώντας σωματική βία στην 18χρονη Τελάζ Χατζάρ, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να διακομιστεί με τραύματα στην σπονδυλική στήλη.

«Άσχημη μαϊμού, γύρισε στη χώρα σου, θα σε στείλω στο νοσοκομείο», φέρεται να είπε ο οδηγός στην νεαρή, όταν η τελευταία διαμαρτυρήθηκε επειδή ο άνδρας έκλεισε την πόρτα πριν εκείνη κατέβει.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το τηλεγράφημα η νεαρή είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο 89 με προορισμό το Καστέλ Ματζόρε μαζί με μία εξαδέλφη της. Μόλις το όχημα έφτασε στην στάση των δύο κοριτσιών η εξαδέλφη της Χατζάρ κατέβηκε και ακολούθησε η 18χρονη φοιτήτρια.

Ωστόσο, τη στιγμή που είχε ακόμα το πόδι της στο σκαλοπάτι, ο οδηγός έκλεισε την πόρτα, έβαλε μπροστά και μετά φρέναρε απότομα.

«Μα τι κάνετε;», ήταν η ερώτηση της κοπέλας για να λάβει την απάντηση «Την επόμενη φορά θα κουνηθείς, πουτ…».

Έκπληκτη η νεαρή ανταπάντησε: «Σώπα, ηλίθιε» για να βρει μπροστά της τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε δύο φορές να την χαστουκίσει. Το τρίτο χτύπημα ήταν πιο ισχυρό καθώς ο αδίστακτος οδηγός την κλώτσησε στην κοιλιά τραυματίζοντας την. Το σκηνικό βίας είδαν επιβάτες που είχαν αποβιβαστεί και κατέγραψαν τον αριθμό πινακίδας του λεωφορείου καλώντας την αστυνομία και αναφέροντας το περιστατικό.

Στο μεταξύ, η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπεντιβόλιο, όπου διαγνώστηκε με τραύματα στην σπονδυλική στήλη και επιφανειακή αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα. 

Ο οργανισμός αστικών συγκοινωνιών ανακοίνωσε πως ο οδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και έχει τεθεί στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης