Ένα μπολ σούπας του έσωσε τη ζωή στο Νεπάλ!

Ένα μπολ σούπας του έσωσε τη ζωή στο Νεπάλ!

Ο Rob Heymink γλίτωσε από τη φονική χιονοστιβάδα του Νεπάλ χάρη στη απόφασή του να σταματήσει για φαγητό

Ένα μπολ σούπας του έσωσε τη ζωή στο Νεπάλ!
Μετά από την απίστευτη ιστορία των Ελλήνων ορειβατών που γλίτωσαν από τη χιονοστιβάδα που χτύπησε το Έβερεστ μετά τον σεισμό του Νεπάλ, χάρη σε έναν απατεώνα σέρπα που τους έφαγε τα χρήματα αναγκάζοντάς τους να γυρίσουν σπίτι, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις τυχερών ανθρώπων.

Σύμφωνα με ένα δημοσιεύμα του Al Jazeera, o Rob Heymink, διευθυντής μίας εταιρείας στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, κατευθυνόταν στη βάση ορειβατών του Έβερεστ την ώρα που συνέβη ο καταστροφικός σεισμός του Νεπάλ, το περασμένο Σαββατο.

Ο 57χρονος άνδρας, πατέρας 4 παιδιών, θα βρισκόταν στη βάση τη στιγμή που χτύπησε η φονική χιονοστιβάδα, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 17 άτομα στο Έβερεστ, αν δεν είχε σταματήσει νωρίτερα για να απολαύσει ένα ζεστό μπολ σούπας.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο Heymink στο Al Jazeera, αν δεν είχε κάνει με τη συντροφιά του αυτήν την απρογραμμάτιστη στάση, θα βρισκόταν στη βάση ορειβατών και θα είχε θαφτεί κάτω από το χιόνι μαζί με τα άλλα θύματα.

«Η σκέψη μου είναι σε εκείνους που χάθηκαν, στις οικογένειές τους και στο λαό του Νεπάλ», πρόσθεσε ο τυχερός ορειβάτης, ευχαριστώντας τους φίλους και γνωστούς του για το ενδιαφέρον που έδειξαν και διαβεβαιώνοντάς τους ότι είναι καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης