Γιατρός από την Αυστραλία καλεί συναδέλφους του να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος!

Γιατρός από την Αυστραλία καλεί συναδέλφους του να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αυστραλίας καταδικάζει το βίντεο του νεαρού γιατρού και εκφράζει την οργή του 

Γιατρός από την Αυστραλία καλεί συναδέλφους του να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος!
Ένας νεαρός γιατρός από την Αυστραλία εμφανίζεται σε βίντεο προπαγάνδας από το Ισλαμικό Κράτος, όπου έχει μεταβεί και καλεί τους συναδέλφους του από τη Δύση να πράξουν το ίδιο. Ο γιατρός εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο μέσα στην πτέρυγα πρόωρων βρεφών στο Γενικό νοσοκομείο της πόλης Ράκα στη Συρία, που αποτελεί το προπύργιο των τζιχαντιστών.



Κλείσιμο
Ο ίδιος δηλώνει πως ονομάζεται Αμπού Γιουσούφ και έχει μετανιώσει που δεν πήγε νωρίτερα στο Ισλαμικό Κράτος να βοηθήσει τους μουσουλμάνους «αδελφούς» του. Ο γιατρός, που εμφανίζεται με την ιατρική ρόμπα και το στηθοσκόπιο, υποστηρίζει ότι στο Ισλαμικό χαλιφάτο δεν υπάρχει έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού, αλλά εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και απήυθυνε έκκληση στους «αδελφούς» του και στις «αδελφές» του στη Δύση να σπεύσουν να βοηθήσουν τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν ανάγκη από γιατρούς, νοσοκόμους και οδοντιάτρους.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αυστραλίας news.com.au ο γιατρός ήταν φοιτητής ιατρικής στην Αδελαϊδα και είχε το όνομα Ταρέκ Καμλέχ, ενώ ήταν γνωστός για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις σχέσεις του με πολλές γυναίκες.

Ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αυστραλίας (Australian Medical Association), Στίβεν Πάρνις, δήλωσε ότι τα μέλη του συλλόγου είναι εξοργισμένα με τον γιατρό και τόνισε ότι όσα αναφέρει στο επίμαχο βίντεο ο Γιουσούφ έρχονται σε αντίθεση με τις αντιλήψεις και τις απόψεις του συλλόγου για τους τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης