Δείτε σε φωτογραφίες την πολύχρωμη πλευρά της Κωνσταντινούπολης!

Δείτε σε φωτογραφίες την πολύχρωμη πλευρά της Κωνσταντινούπολης!

Ο αρχιτέκτονας και φωτογράφος Γενέρ Τορούν παρουσίασε στους 50.000 φίλους του στο Instagram μια πλευρά της Κωνσταντινούπολης, που είναι άγνωστη σε πολλούς

Δείτε σε φωτογραφίες την πολύχρωμη πλευρά της Κωνσταντινούπολης!
Η Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή για τα τζαμιά της, τα παλάτια της, τα στενά δρομάκια και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της. Όμως αυτή είναι η μια πλευρά της όμορφης πόλης, η γνωστή. Ο Γενέρ Τορούν, αρχιτέκτονας και φωτογράφος, παρουσίασε στο Instagram φωτογραφίες από την μοντέρνα και πολύχρωμη πλευρά της πόλης.



Κλείσιμο
Ο Τορούν θέλησε να «αμφισβητήσει» την μονοδιάστατη άποψη που κυριαρχεί για την Κωνσταντινούπολη και παρουσίασε την μινιμαλίστικη όψη της πόλης, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα γραφικά τζαμιά, τα περίτεχνα παλάτια και τις αγορές της.



Ο φωτογράφος αφιέρωσε πολύ χρόνο για να ανακαλύψει και να καταγράψει με τον φακό του μοντέρνα και πολύχρωμα κτήρια με γεωμετρικές γραμμές που ξεφυτρώνουν στο κέντρο της πόλης δίπλα σε κτήρια παλιάς αρχιτεκτονικής. Ο 32χρονος φωτογράφος δήλωσε: «Η Κωνσταντινούπολη είναι μυστική και ιστορική πόλη και πιστεύω ότι η παρουσίαση των ποικίλων όψεών της βοηθά στην κατανόησή της».



Παρόλο που ο Τορούν ζει στην Κωνσταντινούπολη 14 χρόνια ο ίδιος δήλωσε ότι η πόλη δεν σταματά να τον εκπλήσσει με τις αντιθέσεις της.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης