Έτσι θα είναι το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας!

Έτσι θα είναι το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας!

Με ξανθά μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια και μικρή μύτη, οι φωτογραφίες του νέου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πριν ακόμα γεννηθεί

Έτσι θα είναι το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας!
Ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο περιμένει με αγωνία την γέννηση του νέου βασιλικού μωρού της χώρας, του οποίου το φύλο έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.



Κλείσιμο
Όμως, μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, να μην θέλουν να αποκαλύψουν αν ένας μικρός αδελφός ή μια αδελφή θα έρθει από μέρα σε μέρα στον κόσμο για τον πρίγκιπα Γεώργιο, αλλά ο προγραμματιστής Charanjeet Kondal, έδωσε ήδη στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες του νέου βασιλικού μωρού...







Πώς γίνεται αυτό; Ο προγραμματιστής εξήγησε στον βρετανικό Τύπο ότι έβαλε σε ειδικό πρόγραμμα τις φωτογραφίες του Ουίλιαμ και της Κέιτ και ο μέσος όρος των χαρακτηριστικών τους έδωσε το αποτέλεσμα, για το οποίο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει «σχετική ακρίβεια»!



Οι φωτογραφίες του νέου μωρού της βασιλικής οικογένειας, που δόθηκαν από τον Kondal στην δημοσιότητα, παρουσιάζουν τον τέταρτο ή την τέταρτη στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, σε ηλικία από δύο έως τεσσάρων ετών, με ξανθά μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια και μικρή μύτη.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Κέιτ Μίντλετον θα γεννήσει κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τετάρτη και αν αυτό συμβεί, το χαρούμενο γεγονός θα συμπέσει με την τέταρτη επέτειο γάμου του πριγκιπικού ζεύγους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης