Bild: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της «κοκαλιάρας Λετίσια της Ισπανίας»

Bild: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της «κοκαλιάρας Λετίσια της Ισπανίας»

Δείτε φωτογραφίες - Έχει πρόβλημα ανορεξίας ή κάτι άλλο; διερωτάται ο διεθνής Τύπος

Bild: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της «κοκαλιάρας Λετίσια της Ισπανίας»
«Η κοκαλιάρα Λετίσια της Ισπανίας» είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild, παραθέτοντας φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνιση της συζύγου του βασιλιά Φελίπε που προδίδουν την προκλητικά αδύνατη σιλουέτα της.

Το Παλάτι δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη σημαντική απώλεια βάρους της Λετίσια τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι φήμες για την υγεία της οργιάζουν. Η εμφάνιση της στην τελετή απονομής γυναικείων βραβείων στη Μαδρίτη έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια. Οι ώμοι της Λετίσια δεν έχουν ίχνος λίπους, φαίνονται τα κόκαλά της, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα. Η Λετίσια δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο της μικρότερης αδερφής της, Έρικα, αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Σε ηλικία 31 ετών, η αδερφή της αυτοκτόνησε το 2007 καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Έρικα αντιμετώπιζε σοβαρή κατάθλιψη και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με χάπια. 

Κλείσιμο


Η Βασίλισσα Λετίσια έχει χάσει πολλά κιλά και η μαύρη έξωμη τουαλέτα που φορούσε αποκάλυπτε τα κόκαλά της, γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και διερωτάται αν η σύζυγος του Βασιλιά της Ισπανίας έχει πρόβλημα ανορεξίας ή κάποιο άλλο.

Η βασίλισσα Λετίσια, μητέρα της Λεονόρ και της Σοφίας, δεν χρειάστηκε να κουνήσει το δακτυλάκι της για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ μετά το γάμο της με τον Φελίπε. Η 42χρονη Λετίσια δεν είναι γόνος βασιλικής οικογένειας και προτού διαβεί το κατώφλι του Παλατιού, ήταν διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στην Ισπανία.



Μάλιστα, πριν παντρευτεί με τον Φελίπε, είχε κάνει ήδη ένα γάμο με καθηγητή Φιλοσοφίας που κατέληξε σε διαζύγιο το 1999. Το 2003, το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με το διάδοχο του ισπανικού θρόνου και ήδη πριν το γάμο, η Λετίσια είχε μαζέψει τα πράγματά της και είχε μετακομίσει σε δική της πτέρυγα στο Zarzuela Palace. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον καθεδρικό ναό της Μαδρίτης, στις 22 Μαΐου 2004 και ήταν ο πρώτος βασιλικός γάμος που γιόρτασε η Ισπανία στην πρωτεύουσά της σχεδόν μετά από ένα αιώνα. Υπενθυμίζεται ότι, ο Χουάν Κάρλος είχε παντρευτεί τη Σοφία στην Αθήνα.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης