Σύλληψη πιλότου στο Χίθροου με την κατηγορία της κατοχής λαθραίων μαχαιριών!

Σύλληψη πιλότου στο Χίθροου με την κατηγορία της κατοχής λαθραίων μαχαιριών!

Ένας πιλότος της Cathay Pacific συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου και τέθηκε υπό κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα

Σύλληψη πιλότου στο Χίθροου με την κατηγορία της κατοχής λαθραίων μαχαιριών!
Μια πτήση της Cathay Pacific από το Χίθροου στο Χονγκ Κονγκ ματαιώθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ, όταν κατά την έρευνα των αστυνομικών σε μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους βρέθηκαν «μερικά μαχαίρια λαθραία» στην κατοχή ενός 61χρονου πιλότου.



Κλείσιμο
Ο πιλότος τέθηκε υπό κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά με εγγύηση, ενώ η υπόθεσή του αναμένεται να εκδικαστεί στα μέσα Μαϊου. Η πτήση ματαιώθηκε και πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ στους επιβάτες προσφέρθηκε κατάλυμα για να περάσουν την νύχτα ή θέσεις σε πτήσεις άλλων εταιρειών για την ίδια ημέρα, εφόσον το επιθυμούσαν.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ, επιβεβαίωσε ότι η πτήση CX254 της Cathay Pacific έγινε με καθυστέρηση εξαιτίας ενός περιστατικού που σχετίζεται με ορισμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στις χειραποσκευές ενός από τους πιλότους. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες, αλλά υπήρξε μια ολονύχτια καθυστέρηση, επειδή δεν βρέθηκε πιλότος να αντικαταστήσει εκείνον που συνελήφθη.

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι το περιστατικό δεν ανατέθηκε στο τμήμα της Scotland Yard για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης