Βρετανία: Οριακό προβάδισμα των Εργατικών δίνει νέα δημοσκόπηση

Βρετανία: Οριακό προβάδισμα των Εργατικών δίνει νέα δημοσκόπηση

Το 35% των ψηφοφόρων απάντησε ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς και το 34% τους Συντηρητικού - Στο 13% το αντιευρωπαϊκό Κόμμα της Ανεξαρτησίας

Βρετανία: Οριακό προβάδισμα των Εργατικών δίνει νέα δημοσκόπηση
Οριακό προβάδισμα της τάξης του 1% δίνει στο Εργατικό Κόμμα του Τζον Μίλιμπαντ έναντι στους Συντηρητικούς του Ντέιβιντ Κάμερον δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για την εφημερίδα The Sun η οποία δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, το 35% των ψηφοφόρων απάντησε ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς και το 34% τους Συντηρητικούς.

Το αντιευρωπαϊκό Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου συγκεντρώνει το 13% των προθέσεων ψήφου, ποσοστό που παρέμεινε αμετάβλητο.

Κλείσιμο
Τα δύο μεγάλα κόμματα στη Βρετανία εμφανίζονται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται από τις αρχές της χρονιάς, να οδεύουν σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη εκλογική μάχη και κανένα από τα δύο δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα προβάδισμα μεγαλύτερο του συνηθισμένου ποσοστού του στατιστικού λάθους των δημοσκοπήσεων (±3%).

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ούτε οι Συντηρητικοί ούτε οι Εργατικοί μοιάζει πιθανό να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των 650 εδρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης