Αγγλία: Κλειδώνει τα παιδιά της στο δωμάτιο τους, για να απολαύσει τη σχέση της με παιδεραστή!

Αγγλία: Κλειδώνει τα παιδιά της στο δωμάτιο τους, για να απολαύσει τη σχέση της με παιδεραστή!

Έχει καταδικαστεί στο παρελθόν - Οι αρχές έχουν εγκρίνει ειδικό σχέδιο που προβλέπει την προστασία των παιδιών - Την γνωστοποίηση της υπόθεσης έκανε η γιαγιά τους

Αγγλία: Κλειδώνει τα παιδιά της στο δωμάτιο τους, για να απολαύσει τη σχέση της με παιδεραστή!
Μια μητέρα, από το Ντέβον, είναι αναγκασμένη να κλειδώνει κάθε μέρα τις δυο κόρες της στο δωμάτιό τους, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να ζει με το σύζυγό της, ο οποίος είναι καταδικασμένος παιδεραστής.

Το σκηνικό στο σπίτι που αυτής της αρρωστημένης συμβίωσης, περιλαμβάνει ειδική συσκευή ενδοεπικοινωνίας, με την οποία τα δυο κορίτσια, που είναι μικρότερα από 13 ετών, ειδοποιούν τη μητέρα τους σε περίπτωση που χρειαστεί να πάνε στην τουαλέτα.

Από την πλευρά του, ο άνδρας που έχει καταδικαστεί για επίθεση σε 13χρονη στο παρελθόν, πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω από το σώμα της συντρόφου του για να βγει από την κρεβατοκάμαρα. Συνεπώς, η όλη ομαλή λειτουργία του σχεδίου που έχουν εγκρίνει οι αρχές μετά από πρόταση του ζευγαριού, βασίζεται στο πόσο βαριά κοιμάται η μητέρα των κοριτσιών!

Κλείσιμο
Αυτά προφανώς έχει σκεφτεί η γιαγιά των δυο μικρών παιδιών και έχει κάνει επανειλημμένως κρούση για αλλαγή της υπάρχουσας συμφωνίας, χαρακτηρίζοντάς την «ένα μάτσο σκουπίδια», ενώ δηλώνει πως θα συνεχίσει να μάχεται για τις εγγονές της.

Τα δυο μικρά κορίτσια, έχουν αποκτηθεί από άλλο γάμο της μητέρας στο παρελθόν. Χώρισε με τον πατέρα τους, πριν καιρό και αυτός με τη σειρά του εγκαταστάθηκε σε άλλο σημείο της χώρας, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του πλέον. Λίγο αργότερα άρχισε η σχέση της με τον παιδόφιλο, ο οποίος απαγορεύεται να συναναστρέφεται με άτομα κάτω των 16 ετών χωρίς επίβλεψη.

Προφανώς η ανάγκη της να βρίσκεται με τον εν λόγω άνδρα ήταν τόσο μεγάλη που η μητέρα κατέθεσε πρόταση που θα της επιτρέπει να είναι «ο επιβλέπων» όταν ο σύντροφός της θα συναναστρέφεται με τις κόρες της. Η πρόταση έγινε δεκτή, το ζευγάρι παντρεύτηκε, χωρίς ωστόσο να έχει ο γαμπρός την άδεια να περάσει τη νύχτα στο ίδιο σπίτι με τα κορίτσια.

Η καρδιά της γιαγιάς και όλων όσων νιώθουν παρόμοια συναισθήματα μαύρισε, πριν λίγο καιρό, όταν το συμβούλιο της επαρχίας του Ντέβον, ενέκρινε τα προαναφερθέντα «μέτρα ασφαλείας» που πρότεινε το ζευγάρι και πλέον ο καταδικασθείς παιδεραστής μπορεί να μείνει με τη σύζυγό του και της κόρες της στο ίδιο σπίτι, με την προειδοποίηση πως η αστυνομία είναι ενήμερη και παρακολουθεί την υπόθεση στενά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης