ΗΠΑ: 19χρονο μοντέλο κάνει μπάνιο σε αίμα για να μείνει νέα

ΗΠΑ: 19χρονο μοντέλο κάνει μπάνιο σε αίμα για να μείνει νέα

Αισθάνεται απεγνωσμένη να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση και γι' αυτό τρώει μερίδες από πλακούντα και πλένει το πρόσωπό της 10 φορές τη μέρα

ΗΠΑ: 19χρονο μοντέλο κάνει μπάνιο σε αίμα για να μείνει νέα
Η διατήρηση της νεανικής εμφάνισης από πλευράς γυναικών είναι ένα από τα μείζονα ζητήματα της κοσμητικής ιατρικής, όμως η 19χρονη Σανέλ, μοντέλο από την Καλιφόρνια, είπε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να παρακάμψει τους πάντες.

Ο μεγαλύτερος φόβος της, όπως αποκαλύπτει, είναι το να γεράσει, οπότε η μέθοδος που ακολουθεί, πέραν του ότι αποκαλύπτει το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία έχει πέσει το νεαρό μοντέλο, αποτέλεσε και ειδικό επεισόδιο για το τηλεοπτικό σόου του MTV, True Life, που δείχνει διάφορες παράξενες ιστορίες, από την καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων.

Η Σανέλ, λοιπόν, παρά το γεγονός πως είναι χορτοφάγος, γεμίζει κάθε μέρα τη μπανιέρα της με αίμα γουρουνιού, ώστε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς υπεράσπισην του χάους που επικρατεί στο κεφάλι της, η νεαρή δικαιολογείται λέγοντας πως αυτή η μέθοδος χρησιμοποιούνταν «χιλιάδες χρόνια πριν και οι άνθρωποι έβλεπαν αποτελέσματα».

Η μεγάλη της ανάγκ να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ όμως, δεν σταματάει στα αιματηρά μακροβούτια στο μπάνιο της. Όπως αποκαλύπτει με υπερηφάνεια το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει μια ένεση που αποτελείται από σκόρδο σε σκόνη, βινεγκρέτ βαλσαμικού ξυδιού, φασκόμηλο και ελαιόλαδο, που όπως ισχυρίζεται βοηθά στη διατήρηση του σώματος. 

Κλείσιμο


Η οικογένειά της, έχει επανειλημμένα ζητήσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της, χωρίς ωστόσο η 19χρονη να είναι σε θέσει να παρέχει κάτι τέτοιο, ενώ στην αρρωστημένη της προσπάθεια για αιώνια νεότητα, αποκάλυψε πως έχει φάει πλακούντα!

Ενόσω αυτά απεικονίζοντας σε επεισόδιο στην τηλεόραση, η Σανέλ πήρε μέρος σε μια διαδικασία ερωταπαντήσεων με το κοινό, κάτι που όπως φαίνεται,  βοήθησε τον εγκέφαλό της να λειτουργήσει, καθώς μετά από αυτό, ένιωσε πως «τα λεγόμενα των τηλεθεατών μου έδειξαν ότι βρίσκομαι πολύ μακριά από το στόχο μου».

Για την ιστορία, ένα άλλο πρόσωπο που χρησιμοποιούσε παρόμοια τεχνική, ήταν η Ελίζαμπεθ Μπάθορι, κόμισσα της Ουγγαρίας, που αποκαλούνταν «Αιματοβαμμένη κυρία του Καχτίτσε». Το μεγαλύτερο μέρος του βίου της το πέρασε στο κάστρο του Καχτίτσε, στη σημερινή Σλοβακία, όπου μαζί με 4 συνενόχους βασάνιζε και σκότωνε νέες γυναίκες. Τα θύματά της κυμαίνονται, ανάλογα με τις πηγές, από 20 σε 650.



Περνώντας από την ιστορία στο μύθο, αυτός λέει ότι η Μπάθορι σκότωνε μόνο παρθένες, τις οποίες στράγγιζε από το αίμα τους και το έπινε για να διατηρείται νέα. Επίσης σε αυτή την ιστορία αποδίδεται και μια άλλη ανακάλυψη. Η επινόηση μιας μηχανής βασανιστηρίων από το σύζυγό της, με ασημένιες τσιμπίδες σαν νύχια, που δένονταν σε μαστίγιο και μπορούσαν να σχίσουν τη σάρκα των θυμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης