ΗΠΑ: Μαχαιρωμένη σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε αγνοούμενη μητέρα

ΗΠΑ: Μαχαιρωμένη σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε αγνοούμενη μητέρα

Η γυναίκα που την σκότωσε είχε οργανώσει τα πάντα, ώστε να κρατήσει το παιδί της και να ξεφορτωθεί την άτυχη μητέρα

ΗΠΑ: Μαχαιρωμένη σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε αγνοούμενη μητέρα
Μια μητέρα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, είχε κηρυχθεί αγνοούμενη, μαζί με το μωρό της, στις αρχές του μήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση λύθηκε, καθώς βρέθηκε το πτώμα της σε ένα σπίτι, ενώ το μωρό ανακαλύφθηκε ζωντανό στο ίδιο οίκημα.

Όπως αποκαλύπτει η αναφορά της αστυνομίας, η 23χρονη Σαμάνθα Φλέμινγκ, δελεάστηκε από μια γυναίκα, η οποία της παρουσιάστηκε σαν υπάλληλος της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων και της ζήτησε να την ακολουθήσει.

Το σώμα της άτυχης Φλέμινγκ βρέθηκε σε πλαστική σακούλα, λουσμένο στη χλωρίνη και πεταμένο σε ένα πλαστικό κάδο, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές. Στο ίδιο σπίτι, το οποίο είχε «ό,τι θα έπαιρνες για ένα νεογέννητο», βρέθηκε το 3 εβδομάδων βρέφος που δεν είχε κανένα πρόβλημα στην υγεία του.

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά, η φερόμενη ως απαγωγέας, βρέθηκε αρκετά αργότερα σε ψυχιατρική κλινική του Τέξας, όπου λάμβανε θεραπεία για κατάθλιψη κι έτσι δεν της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ακόμα.

Ο υπαστυνόμος Τόμας Πάβλακ που ανέλαβε την υπόθεση εξέφρασε το ανατριχιαστικό συμπέρασμα των ερευνών: «Φαίνεται πως η γυναίκα το είχε προσχεδιασμένο. Γνώριζε πάρα πολλά για τη μητέρα, ώστε να καταφέρει να την πείσει πως δούλευε για την Προστασία Ανηλίκων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης