Χάος στο Μπρονξ: Εννέα άτομα πυροβολήθηκαν σε διαφορετικές περιοχές μέσα σε ένα δίωρο!

Χάος στο Μπρονξ: Εννέα άτομα πυροβολήθηκαν σε διαφορετικές περιοχές μέσα σε ένα δίωρο!

Η αστυνομία ερευνά τα περιστατικά και αναζητά τους δράστες

Χάος στο Μπρονξ: Εννέα άτομα πυροβολήθηκαν σε διαφορετικές περιοχές μέσα σε ένα δίωρο!
Μια ζεστή ανοιξιάτικη μέρα, εξελίχθηκε σε νύχτα τρόμου στο Μπρονξ, το Σάββατο, με πολλαπλούς πυροβολισμούς που έπληξαν εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός 15χρονου κοριτσιού.

Η κοπέλα δέχτηκε τη σφαίρα στην πλάτη της, την ώρα που καθόταν με άλλα δυο άτομα ηλικίας 23 και 55 ετών, οι οποίοι επίσης πυροβολήθηκαν, κι όλα αυτά έξω από ένα κτίριο, γύρω στις 9.20 το βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Και οι τρεις νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Κλείσιμο
Νωρίτερα από αυτό, γύρω στις 8.15, ένας άντρας γύρω στα 20 πυροβολήθηκε στην πλάτη και ένας 17χρονος στον ώμο, λίγο πιο μακριά από το συμβάν με την κοπέλα.

Στο Μπρούκλιν, πάλι, περίπου στις 9.30, ένας 54χρονος άνδρας δέχτυκε πυρά στο πόδι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της αστυνομίας.

Πέραν όλων αυτών, ένας ακόμη άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος, στην περιοχή τοπυ Μπρονξ και λίγο αργότερα, υπήρξε αναφορά για άλλο ένα θύμα πυροβολισμού. Το τελευταίο κρούσμα αναφέρθηκε στις 10.20, όπου ένας 19χρονος πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια διαμάχη με άλλη ομάδα ανδρών, συμπληρώνοντας ένα πραγματικά τρελό δίωρο χάους στην περιοχή του Μπρονξ και του Μπρούκλιν.

Δεν υπάρχει κάποιο από τα θύματα που να παλεύει για τη ζωή του, ενώ στα περισσότερα περιστατικά, ο δράστης ακόμα αναζητείται, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα σε πόσα από αυτά τα κρούσματα βίας, ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης