Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι διατάζει επίθεση κατά πολιτικού του αντιπάλου!

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι διατάζει επίθεση κατά πολιτικού του αντιπάλου!

Στο απόσπασμα διάρκειας περίπου ενός λεπτού ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ακούγεται να δίνει εντολή για «σωματική επίθεση» κατά του Αντρέι Ζερνόφσκι

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι διατάζει επίθεση κατά πολιτικού του αντιπάλου!
Πολιτικός σεισμός στα Σκόπια, αφού την Κυριακή παρουσιάστηκε ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρουέφσκι να διατάζει επίθεση κατά του κυριότερου πολιτικού του αντιπάλου.

Το διάρκειας περίπου ενός λεπτού απόσπασμα έδωσε στη δημοσιότητα Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, το ηγετικό στέλεχος του οποίου Αντρέι Ζερνόφκσι ήταν ο στόχος της επίθεσης που φαίνεται να καταστρώνει ο Γκρουέφσκι με τον υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησής του.  

Στην συζήτηση με τον Μίλε Γιανακιέφσκι ο Γκρουέφσκι δίνει ακριβείς οδηγίες για τον ξυλοδαρμό του Ζερνόφσκι: «Την Παρασκευή πρέπει να φάει πέντε - έξι καρπαζιές στο πρόσωπο... οι πολίτες πρέπει να μπουν και ένας πολίτης πρέπει να τον πλησιάσει και τον χτυπήσει τρεις φορές στο πρόσωπο και να φύγει... Την Παρασκευή θα έχουμε 2.000 πολίτες μπροστά στο Σένταρ, οπότε ας σχεδιάσουμε ένας από αυτούς να πάει και να τον χτυπήσει στο πρόσωπο μπροστά σε όλους».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης