«Μεθύστακας» υποψήφιος βουλευτής φέρνει πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Κάμερον

«Μεθύστακας» υποψήφιος βουλευτής φέρνει πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Κάμερον

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία γλύφει το στήθος μιας φίλης του - «Δεν έχει να κάνει μόνο με την πολιτική, πρέπει να συναναστρέφεσαι με τους ανθρώπους», λέει ο ίδιος στην Daily Mail

«Μεθύστακας» υποψήφιος βουλευτής φέρνει πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Κάμερον
Οι εκλογές πλησιάζουν στην Μεγάλη Βρετανία και η χώρα βρίσκεται σε «κόκκινο πυρετό». Ο Liam Marshall - Ascough, ο οποίος κατεβαίνει για βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Stoke-on-Trent, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «οχυρό» για τους Εργατικούς, αφού το 2010 το κόμμα των Εργατικών είχε ισχυρή πλειοψηφία, φέρνει πονοκέφαλο όμως στον Ντέιβιντ Κάμερον.

Μία φωτογραφία δείχνει τον εν λόγω υποψήφιο να γλείφει το στήθος μίας φίλης του και ο ίδιος υπερασπίζεται τον εαυτό του -και κατ΄ επέκταση την υποψηφιότητά του- λέγοντας πως η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία βραδυνή έξοδο με φίλους και τον δείχνει να συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν ένας κοινωνικός άνθρωπος.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ομοφυλόφιλος και κάτω από αυτή τη φωτογραφία που έχει στο λογαριασμό του στο Facebook, ένας φίλος του τον σχολιάζει «μεθύστακα».

Κλείσιμο
Ο κ. Marshall-Ascough επιμένει πως οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν και τον δείχνουν απλά να περνάει καλά με φίλους, κάτι που δεν υπονομεύει την ικανότητά του να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του βουλευτού.  Συνδέει μάλιστα αυτή την φωτογραφία με την ικανότητά του να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους, κάτι που όπως λέει ο ίδιος είναι απαραίτητο να έχει κάθε πολιτικός. 

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πολιτική, πρέπει να συναναστρέφεσαι με τους ανθρώπους», λέει ο ίδιος στην Daily Mail. 

Μερικές ακόμη φωτογραφίες τον δείχνουν κατά τη διάρκεια διάφορων παιχνιδιών με άφθονο αλκοόλ, ενώ σε μία άλλη, ο υποψήφιος βουλευτής απεικονίζεται με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης