Πούτιν: Με πλαστική ή botox διατηρεί τη... φρεσκάδα του;

Πούτιν: Με πλαστική ή botox διατηρεί τη... φρεσκάδα του;

«Το 1990 ο Πούτιν ήταν γεμάτος ρυτίδες και τώρα τίποτα δεν προδίδει την ηλικία του» γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail - Οι ΗΠΑ «δεν χρειάζονται εταίρους, αλλά υποτελείς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρώσος πρόεδρος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξή του

Πούτιν: Με πλαστική ή botox διατηρεί τη... φρεσκάδα του;
Τεστ «κοπώσεως» έκανε χτες ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μιλώντας σχεδόν επί πέντε ώρες στην καθιερωμένη τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις Ρώσων πολιτών για θέματα εσωτερικής αλλά και διεθνούς επικαιρότητας και απέδειξε πως κρατάει... γερά για την ηλικία του. Ακούραστος και χωρίς ίχνος ρυτίδας και σακούλες γύρω από την περιοχή των ματιών, ο Ρώσος πρόεδρος προβλημάτισε έντονα κυρίως τα βρετανικά ΜΜΕ για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει πιθανότατα υποβληθεί αφού είναι τόσο φρέσκος.

«Σε ηλικία 63 ετών, ο Πούτιν έχει τεντωμένο πρόσωπο. Πώς γίνεται αυτό; Το 1990 ο Πούτιν ήταν γεμάτος ρυτίδες και τώρα, τίποτα δεν προδίδει την ηλικία του», γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. «Αντί χτες να φαίνεται ο Πούτιν καταβεβλημένος, το κοινό ήταν αυτό που αποκοιμήθηκε. Πολλοί αφέθηκαν στα χέρια του Μορφέα καθώς ο Ρώσος πρόεδρος δεν σταμάταγε να αναλύει την κατάσταση τς χώρας του επιστρατεύοντας πολλές φορές το χιούμορ του», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild. 

«Με τον Γκέρχαρντ Σρέντερ, όταν ήταν καγκελάριος της Γερμανίας, κοντέψαμε μία φορά να καούμε κάνοντας σάουνα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πούτιν προκαλώντας το γέλιο του κοινού.      
Αναφερόμενος στα πιο σοβαρά θέματα, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι επιθυμεί να τερματίσει την αντιπαλότητα με τη Δύση, αξιώνει όμως να γίνονται σεβαστά τα εθνικά της συμφέροντα ρίχνοντας το μπαλάκι στην Ουάσινγκτον. «Η βασική προϋπόθεση για την ομαλοποίηση των σχέσεων είναι να σέβονται τη Ρωσία και τα συμφέροντά της», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ «δεν χρειάζονται εταίρους, αλλά υποτελείς». Παρόλα αυτά, επέμεινε ότι η Ρωσία «δεν βλέπει κανέναν σαν εχθρό», προσθέτοντας ότι «δεν θα συνιστούσαμε σε κανένα να μας δει σαν εχθρό».
Κλείσιμο

Αναφορικά με την απόφαση Δυτικών ηγετών να μην παραστούν στη στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου στη Μόσχα, με την οποία θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τα 70 έτη της αντιφασιστικής νίκης στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε: «Είναι προσωπική απόφαση κάθε πολιτικού ηγέτη και απόφαση της χώρας που εκπροσωπεί».

Τείνοντας χείρα φιλίας προς τη γαλλική κυβέρνηση, ο Πούτιν επεσήμανε πως  η ακύρωση της παράδοσης δύο ελικοπτεροφόρων πολεμικών πλοίων Mistral από τον πρόεδρο Ολάντ λόγω της κρίσης στην Ουκρανία δεν πλήττει τις αμυντικές δυνατότητες της Ρωσίας και ότι η χώρα του δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση.

Το άλλο ερώτημα που τέθηκε στον Πούτιν ήταν από μία γυναίκα που του είπε ότι μία φίλη της ήθελε σκύλο. Και ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε: «Ίσως ο Μπόρις θα μπορούσε να αγοράσει ένα γούνινο παλτό στην σύζυγό του αντί για σκύλο», είπε ο πρόεδρος αποδεικνύοντας ότι είναι... large με τις γυναίκες.  Και μετά της είπε: «Μπόρις, σε παρακαλώ, άφησε τη γυναίκα σου να αγοράσει ένα σκυλί. Θα δέσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά σας». Ο τηλεοπτικός μαραθώνιος του Πούτιν ολοκληρώθηκε όταν ένας νεαρός Ρώσος του ζήτησε τη βοήθειά του να πείσει την κοπέλα του να τον παντρευτεί. Μέχρι τώρα, η απάντηση του Πούτιν δεν έγινε γνωστή από τα ρωσικά ΜΜΕ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης