Ιταλία: Παιδίατρος κατηγορείται ότι κακοποίησε 11 ανήλικα

Ιταλία: Παιδίατρος κατηγορείται ότι κακοποίησε 11 ανήλικα

Το μικρότερο ήταν μόλις δύο ετών - Εντοπίστηκε και παιδοπορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του - Απειλούσε τα θύματά του

Ιταλία: Παιδίατρος κατηγορείται ότι κακοποίησε 11 ανήλικα
Ιταλός παιδίατρος που εργαζόταν στο Μιλάνο κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 11 ανήλικα, ηλικίας από μόλις δύο έως 14 ετών, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως αναφέρει η Repubblica ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν εγγεγραμμένο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου της Ιταλίας, υποστήριζε ότι ήταν και ψυχολόγος, ενώ το 2014 είχε συλληφθεί καθώς κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε ένα αγοράκι 12 ετών.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα συνέχισε να εργάζεται κανονικά.

Κλείσιμο
Από τις έρευνες της ιταλικής αστυνομίας εντοπίστηκε παιδοπορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του, ενώ κατηγορήθηκε και για stalking καθώς βομβάρδιζε ανήλικο θύμα του με μηνύματα στο κινητό.

Ο δράστης που κρατείται, από το 2003 έως το 2014 ανάγκασε παιδιά σε προεφηβική ηλικία «που μεγάλωσαν σε οικογένειες με προβλήματα» να υποστούν σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να προσεγγίσει τα θύματά του αποκαλώντας τα με υποκοριστικά για να τα κάνει να νιώσουν πιο άνετα μαζί του. Έτσι, τα φώναζε «μαγικό σοκολατάκι», «αγγελάκι», ενώ ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του λέγοντας πως θα είναι το «μυστικό» τους.

Απειλούσε δε, τα παιδιά πως αν σταματούσαν τη «θεραπεία» τους τότε θα πέθαιναν, υποστηρίζοντας ότι άλλοι ασθενείς που το έκαναν αυτοκτόνησαν. Η δίκη του γιατρού-τέρατος θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης