Πέθανε ο CEO της Canaccord κατά τη συμμετοχή του στο Τρίαθλο της Χαβάης

Πέθανε ο CEO της Canaccord κατά τη συμμετοχή του στο Τρίαθλο της Χαβάης

Υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στο νερό σύμφωνα με τον υπεύθυνο των αγώνων Gerry Rott και παρά το γεγονός πως νοσηλευόταν από την Κυριακή, δεν τα κατάφερε τελικά

Πέθανε ο CEO της Canaccord κατά τη συμμετοχή του στο Τρίαθλο της Χαβάης
Ο Paul Reynolds, σύμβουλος της Canaccord Genuity Group Inc., της μεγαλύτερης ανεξάρτητης επενδυτικής τράπεζας του Καναδά, πέθανε σε ηλικία 52 ετών την περασμένη Τετάρτη, την ώρα που αγωνιζόταν στο τρίαθλο Lavaman της Χαβάης.

Ο Paul Reynolds υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στο νερό σύμφωνα με τον υπεύθυνο των αγώνων Gerry Rott και παρά το γεγονός πως νοσηλευόταν από την Κυριακή, δεν τα κατάφερε τελικά. Ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου του.

Το Τρίαθλο Lavaman περιλαμβάνει 1,5 χιλιόμετρο (0,9 μίλια) κολύμπι, 40 χιλιόμετρα ποδήλατο, και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Ο Reynolds ολοκλήρωσε τον αγώνα πέρυσι σε ένα χρόνο 3 ώρες, 38 λεπτά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αγώνων, ωστόσο φέτος δεν ατ κατάφερε.

Κλείσιμο
Ο Reynolds στην Canaccord με έδρα το Τορόντο το 1985 ως σύμβουλος επενδύσεων και πήρε το όνομά του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2007. Κατάφερε και καθοδήγησε την εταιρεία εν μέσω κρίσης και κατάφερε και επέκτεινε τις επενδύσεις της τράπεζας παγκοσμίως.

«Ο Paul μεταμόρφωσε πραγματικά την εταιρεία σε μια παγκόσμια επιχείρηση με ένα πολύ διαφορετικό μείγμα δραστηριοτήτων», δήλωσε ο David Kassie, πρόεδρος της Canaccord ο οποίος προσωρινά θα εκτελεί και καθήκοντα CEO. Η τράπεζα θα ξεκινήσει τις ενέργειες για να βρει νέο CEO τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε περισσότερ στο www.newmoney.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης