Συγκινητική επιστολή επιβάτη που ευχαριστεί τον πιλότο για την ασφαλή πτήση!

Συγκινητική επιστολή επιβάτη που ευχαριστεί τον πιλότο για την ασφαλή πτήση!

Μια Βρετανίδα, η Μπέθανι, ευχαρίστησε από καρδιάς τον πιλότο πτήσης από την Βρετανία στην Ισπανία, επειδή είχε ένα ασφαλές ταξίδι...

Συγκινητική επιστολή επιβάτη που ευχαριστεί τον πιλότο για την ασφαλή πτήση!
Στην σκιά της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings φαίνεται ότι τα «δεδομένα» γίνονται ζητούμενα... Έτσι, μια Βρετανίδα επιβάτις, η Μπέθανι, που ταξίδεψε με πτήση από την Βρετανία στην Ισπανία, θεώρησε υποχρέωσή της, μετά το τέλος της ασφαλούς πτήσης, να αφήσει μια ευχαριστήρια επιστολή στον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Την επιστολή ανέβασε στο Twitter ο Βρετανός πιλότος Jai Dillon, από το Μάντσεστερ και έγραψε ότι η επιβάτις δεν απευθυνόταν στον ίδιο, αλλά σε συνάδελφό του.

Κλείσιμο


Η Μπέθανι αναφέρει στην επιστολή της προς τον πιλότο: «Μετά την πολύ πρόσφατη τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις και την απώλεια 150 ανθρώπων, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας εκφράσω την συμπόνοια μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ένα τέτοιο γεγονός επηρεάζει όσους από εσάς έχουν μεγαλύτερο αίσθημα της ευθύνης από άλλους. Και ίσως μερικές φορές μια εγκάρδια λέξη θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Σας ευχαριστώ που με φέρατε σπίτι με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ που με φέρατε στην Ισπανία που ζω και μοιράζομαι τον χρόνο μου με την οικογένειά μου στην Αγγλία.

Ελπίζω να δείτε σύντομα τις οικογένειές σας, είχα μια υπέροχη πτήση και ελπίζω και εσείς να είχατε...».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης