Πανομοιότυπες τρίδυμες παντρεύονται την ίδια μέρα και μπερδεύουν τους γαμπρούς!

Πανομοιότυπες τρίδυμες παντρεύονται την ίδια μέρα και μπερδεύουν τους γαμπρούς!

Η τελετή του γάμου είναι από μόνη της συγκινητική, όταν όμως πρόκειται για τον γάμο πανομοιότυπων τρίδυμων κοριτσιών, τότε η υπόθεση περιπλέκεται...

Πανομοιότυπες τρίδυμες παντρεύονται την ίδια μέρα και μπερδεύουν τους γαμπρούς!
Μπορεί ο γάμος των τρίδυμων αδελφών Bini, από την πόλη Passo Fundo της Βραζιλίας να ήταν εντυπωσιακός, όμως γαμπροί, συγγενείς και οι υπόλοιποι καλεσμένοι είχαν κατά την διάρκεια της τελετής μια μικρή ανησυχία... Πώς θα ξεχωρίσουν τις τρεις νύφες, αφού δεν πρόκειται απλά για τρίδυμες, αλλά για πανομοιότυπες τρίδυμες!



Κλείσιμο
Η Rafaela, η Rochele και η Tagiane είναι 29 ετών και το περασμένο Σάββατο αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με τους τρεις άνδρες της ζωής τους, τον Rafael, τον Gabriel και τον Eduardo αντίστοιχα, οι οποίοι ομολόγησαν ότι κατά την διάρκεια του γάμου ανησυχούσαν μήπως ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους με την λάθος γυναίκα!



Οι τρεις αδελφές προφανώς θα ήθελαν να παίξουν με τα νεύρα των γαμπρών, αφού φορούσαν το ίδιο νυφικό, είχαν το ίδιο μακιγιάζ, το ίδιο ακριβώς χτένισμα και το μόνο πράγμα από το οποίο θα μπορούσαν να τις ξεχωρίσουν ακόμα και οι ίδιοι τους οι γονείς, ήταν οι τρεις διαφορετικού χρώματος ανθοδέσμες... Κίτρινα λουλούδια για την Rafaela, μωβ για την Rochele και κόκκινα για την Tagiane.



Όσο για τους γονείς των τριών κοριτσιών, τον Pedro, που είναι αγρότης και την μητέρα τους Salete, δήλωσαν πολύ συγκινημένοι, αλλά, ο πατέρας τους είχε να λύσει έναν «γρίφο»... Πώς θα συνόδευε και τις τρεις κοπέλες μέσα στην εκκλησία; Ο Pedro οδήγησε μέχρι τα μισά του διαδρόμου της εκκλησίας και τις τρεις κόρες του και μετά συνόδευσε την κάθε μία ξεχωριστά στο εσωτερικό του ναού, αρχίζοντας από την «πρωτότοκη» Tagiane!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης