Δεν του νοίκιασαν δωμάτιο επειδή είναι... ομοφυλόφιλος!

Δεν του νοίκιασαν δωμάτιο επειδή είναι... ομοφυλόφιλος!

Σοκαρισμένος δηλώνει ένας νεαρός Βρετανός, που θέλησε να βρει δωμάτιο μέσω σχετικής ιστοσελίδας, αλλά απορρίφθηκε, επειδή αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Δεν του νοίκιασαν δωμάτιο επειδή είναι... ομοφυλόφιλος!
Ο 29χρονος Olly Barter από την Βρετανία έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mirror για το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ο νεαρός άνδρας έψαχνε να βρει ένα δωμάτιο μέσω της ιστοσελίδας Spareroom.co.uk και έστειλε πολλά μηνύματα σε χρήστες που έψαχναν συγκάτοικο. Ο ίδιος υπήρξε ειλικρινής και όπως ανέφερε, από την αρχή έγραψε ότι είναι ομοφυλόφιλος στην φόρμα που συμπλήρωσε για την αναζήτηση δωματίου προς ενοικίαση.



Κλείσιμο
Μετά από δύο ημέρες ο Olly έλαβε ένα μήνυμα που χρειάστηκε να το διαβάσει δύο φορές για να καταλάβει αυτό που του συνέβαινε... Μια χρήστης του έγραψε ότι λυπάται πολύ, αλλά ένα από τα άτομα με τα οποία εκείνη διέμενε δεν δεχόταν να του νοικιάσουν δωμάτιο στο διαμέρισμά τους, επειδή προτιμούσε να συγκατοικήσει με κάποιον που είναι «straight»!

Ο Olly δήλωσε ότι σοκαρίστηκε από το μήνυμα της κοπέλας, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το 2015 θα υπήρχαν άτομα με τέτοια συμπεριφορά. Πολλοί χρήστες στο Twitter στάθηκαν στο πλευρό του 29χρονου, αρκετοί προσφέρθηκαν να του νοικιάσουν δωμάτιο και κάποιοι δήλωσαν και οι ίδιοι σοκαρισμένοι με το απίστευτο γεγονός.

Ο νεαρός Βρετανός δήλωσε στην Daily Mirror: «Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ομοφοβία μέχρι σήμερα στη ζωή μου, αυτό που συνέβη είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχάσω. Θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν θα ψάχνω για σπίτι στο μέλλον».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης