Βρετανία: «Κινηματογραφική»... απόδραση αλλοδαπών μέσα από κινούμενο βυτιοφόρο!

Βρετανία: «Κινηματογραφική»... απόδραση αλλοδαπών μέσα από κινούμενο βυτιοφόρο!

«Σοκαρισμένοι» οι οδηγοί τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους

Βρετανία: «Κινηματογραφική»... απόδραση αλλοδαπών μέσα από κινούμενο βυτιοφόρο!
Δέκα άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση από μέλη του τμήματος αλλοδαπών στη Βρετανία, που τους εντόπισαν να βγαίνουν από κινούμενο βυτιοφόρο.

Οι αλλοδαποί, μπροστά στους έκθαμβους οδηγούς, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, καθώς ανέβηκαν στην οροφή του κινούμενου βυτιοφόρου, το οποίο βρισκόταν στην εθνική οδό Μ20, κοντά στο λιμάνι του Φολκστόουν.

Η ομάδα των Σύρων αλλοδαπών προσπαθούσε να κατέβει στο έδαφος, όταν το όχημα της αστυνομίας τους αντιλήφθηκε, άναψε το φάρο του και σταμάτησε σε μια διασταύρωση.

Κλείσιμο
Η αστυνομία του Κεντ δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα, όπως ήταν αναμενόμενο, και μετέβη ταχύτατα στην περιοχή, συλλαμβάνοντας τους Σύρους και παραδίδοντάς τους στο αντίστοιχο τμήμα αλλοδαπών.

Ο Κεν Χόπκινς, αυτόπτης μάρτυρας, κατέγραψε σε βίντεο το όλο συμβάν από τη θέση του συνεπιβάτη διερχομένου οχήματος, στο οποίο βρισκόταν.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει ''κοίτα, ανέβηκαν πάνω στο βυτιοφόρο, ήταν εκεί μέσα''!

Ο Φράνσις Καστάνο, επίσης αυτόπτης μάρτυρας, τράβηξε φωτογραφίες από την αγωνιώδη προσπάθεια των αλλοδαπών να αγγίξουν με ασφάλεια το οδόστρωμα.

Όπως είπε στην Mirror: "Στην πλατεία πριν από την εθνική οδό, η κυκλοφορία έγινε πιο αργή και παρατηρήσαμε ένα βυτιοφόρο να εισέρχεται σε αυτήν, έχοντας ανθρώπους στην οροφή του. Έβγαιναν μέσα από αυτό, κάτι που φυσικά μας φάνηκε περίεργο''.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης