Ινδός πήδηξε από την έξοδο κινδύνου αεροσκάφους για να μιμηθεί τον αγαπημένο του ηθοποιό!

Ινδός πήδηξε από την έξοδο κινδύνου αεροσκάφους για να μιμηθεί τον αγαπημένο του ηθοποιό!

Ο 30χρονος Ινδός Akash Jain πλήρωσε ακριβά τον θαυμασμό του για έναν διάσημο ηθοποιό του Μπόλιγουντ

Ινδός πήδηξε από την έξοδο κινδύνου αεροσκάφους για να μιμηθεί τον αγαπημένο του ηθοποιό!
Την περασμένη Παρασκευή σε πτήση της Jet Airways από την πόλη Τσαντιγκάρ στη Μουμπάι, κατά την προσγείωση, ένας 30χρονος επιβάτης άνοιξε την έξοδο κινδύνου του Boeing 737 και πήδηξε στον διάδρομο προσγείωσης από ύψος 4,5 μέτρων!

Ο 30χρονος ιατρικός αντιπρόσωπος Akash Jain, διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου και αφού ζήτησε οδηγίες από μια αεροσυνοδό εδάφους κατευθύνθηκε προς την έξοδο του διεθνούς αεροδρομίου της Μουμπάι.

Το συμβάν προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο, καθώς έγινε γνωστό διεθνώς και εγέρθηκαν εύλογα ερωτηματικά για το πώς ο νεαρός άνδρας κατόρθωσε να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου.

Κλείσιμο


Το Σάββατο όμως, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, αφού το περιστατικό είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και οδηγήθηκε στην φυλακή. Ο 30χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι φανατικός θαυμαστής του Ινδού σταρ του Μπόλιγουντ, Akshay Kumar, ο οποίος αποτελεί θρύλο στην χώρα του. Ο ερασιτέχνης κασκαντέρ θέλησε να μιμηθεί τα ακροβατικά που κάνει το ίνδαλμά του στην μεγάλη οθόνη, αλλά δυστυχώς για εκείνον βρέθηκε στη φυλακή και θα παραμείνει, αν δεν βρει τα χρήματα να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του!

Το περιστατικό πυροδότησε την οργισμένη αντίδραση των αξιωματούχων του αεροδρομίου που κατηγόρησαν την Jet Airways ότι άργησε να ειδοποιήσει για το συμβάν 35 λεπτά. Εκπρόσωπος της εταιρείας διέψευσε στον βρετανικό Τύπο τις αρχές του αεροδρομίου στη Μουμπάι και δήλωσε ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως για το γεγονός από την εταιρεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης