ΗΠΑ: Το επεισόδιο στην έδρα της NSA δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια

ΗΠΑ: Το επεισόδιο στην έδρα της NSA δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια

Οι δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες - Την υπόθεση ερευνά το FBI

ΗΠΑ: Το επεισόδιο στην έδρα της NSA δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια
Οι φύλακες ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα ενώ τραυμάτισαν σοβαρά έναν άλλο όταν εκείνοι προσπάθησαν να εμβολίσουν με το όχημά τους την πύλη του Φορτ Μιντ, στο Μέριλαντ, την έδρα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ.

Αξιωματικοί των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο επιχείρησαν να περάσουν από την πύλη και στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε τραυματίστηκε σοβαρά τουλάχιστον ο ένας από αυτούς. Το κίνητρό τους παραμένει αδιευκρίνιστο, ωστόσο το επεισόδιο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία. Την υπόθεση ερευνά το FBI.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Έρικ Σουλτς, είπε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πληροφορήθηκε το επεισόδιο στην έδρα της NSA και θα ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Κλείσιμο
Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι οι δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες και επέβαιναν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ένα Ford Escape, στο οποίο βρέθηκαν αργότερα ναρκωτικές ουσίες και ένα όπλο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης