Η αρραβωνιαστικιά του Αντρέας Λούμπιτς αποκάλυψε στους μαθητές της ότι θα γίνει μητέρα

Η αρραβωνιαστικιά του Αντρέας Λούμπιτς αποκάλυψε στους μαθητές της ότι θα γίνει μητέρα

Η 26χρονη δασκάλα Κάθριν Γκόλντμπαχ είχε επτά χρόνια σχέση με τον συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης

Η αρραβωνιαστικιά του Αντρέας Λούμπιτς αποκάλυψε στους μαθητές της ότι θα γίνει μητέρα
Μόλις χθες αποκαλύφθηκε το όνομα της γυναίκας που υπήρξε η επί επτά χρόνια σύντροφος του πιλότου - δολοφόνου, Αντρέα Λούμπιτς, που οδήγησε στον θάνατο 150 άτομα την περασμένη Τρίτη, όταν έριξε στις γαλλικές Άλπεις το Airbus Α320 της Germanwings. H 26χρονη Κάθριν Γκόλντμπαχ, δασκάλα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σχολείο Gesamtschule στο Krefeld, κοντά στο Ντίσελντορφ, είχε αποκαλύψει πρόσφατα στους μαθητές της ότι πρόκειται να γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild η 26χρονη κοπέλα είχε αναφέρει ότι ανυπομονούσε να γίνει γονιός και να ζήσει μια καινούργια ζωή, ενώ παράλληλα η εφημερίδα αναφέρει ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί.



Η Γκόλντμπαχ γνώρισε τον Λιούμπιτς πριν εφτά χρόνια, όταν έφηβοι και οι δύο εργαζόντουσαν στην αλυσίδα Burger King, στην γενέτειρα πόλη του Λιούμπιτς, Montabaur. Το ζευγάρι μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Ντίσελντορφ, πριν τέσσερα χρόνια, όταν ο Αντρέας Λιούμπιτς προσελήφθη ως πιλότος, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η σχέση τους είχε πολλές «αναταράξεις» εξαιτίας του χαρακτήρα του Λιούμπιτς, που ήθελε να ελέγχει την 26χρονη σύντροφό του. 
Κλείσιμο



Φίλη της 26χρονης δασκάλας δήλωσε, μετά την αεροπορική τραγωδία, ότι η κοπέλα σχεδίαζε να χωρίσει με τον Λούμπιτς, επειδή αυτός είχε γίνει «control freak», έλεγχε τα ρούχα που εκείνη φορούσε, το μήκος της φούστας της και της είχε υποδείξει σε ποιους άντρες θα μπορούσε να μιλάει! 



Επίσης, το τελευταίο διάστημα ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης φέρεται να διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα και παρόλο που το ζευγάρι Λιούμπιτς - Γκόλντμπαχ έκαναν σχέδια για έναν επικείμενο γάμο, τα γερμανικά μέσα χαρακτηρίζουν την επταετή σχέση τους ως σχέση με διακυμάνσεις.

Η Γκόλντμαπχ, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ταξίδεψε στην Γαλλία μετά το τραγικό δυστύχημα και έμαθε ότι ο σύντροφός της ήταν ο υπαίτιος της μαζικής δολοφονίας 150 ανθρώπων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης