Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον δέχεται απειλές στο διαδίκτυο!

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον δέχεται απειλές στο διαδίκτυο!

Έχουν στόχο την βασιλική οικογένεια - Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη που ταξιδεύει πρώτη θέση

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον δέχεται απειλές στο διαδίκτυο!
Η 34χρονη Βρετανίδα Heidi Agan ήταν σερβιτόρα σε καφετέρια, μέχρι που η καταπληκτική της ομοιότητα με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, της άλλαξε την ζωή... Η νεαρή γυναίκα δήλωσε στην εφημερίδα Birmingham Mail ότι κερδίζει πολλά χρήματα ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο πρώτη θέση για να προωθήσει προϊόντα, τα οποία φέρουν την έγκριση ενός μέλους της «βασιλικής οικογένειας»!



Κλείσιμο
H Agan αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι δέχεται απειλές για την ζωή της στο διαδίκτυο, που έχουν κυρίως στόχο την βασιλική οικογένεια, αλλά η ίδια έχει μάθει να τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, καθώς ζυγίζει τα θετικά που έχουν προκύψει από την ημέρα που οι διαφημιστικές εταιρείες ανακάλυψαν την εκπληκτική της ομοιότητα με την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.



Εκτός από την Agan υπάρχουν συνολικά 108 σωσίες της Κέιτ Μίντλετον και μόνο 4 σωσίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά η Heidi Agan, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, είναι η υπ' αριθμόν ένα σωσίας της Κέιτ! Όπως υποστήριξε η ίδια στην σχετική συνέντευξή της έχει δεχθεί μέχρι σήμερα 15 προτάσεις γάμου εξαιτίας της ομοιότητας της με την δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Στα δε ταξίδια που κάνει ανά τον κόσμο, συχνά φωτογραφίζεται με ενθουσιασμένους τουρίστες, που τους αφήνει να πιστεύουν ότι είναι η πραγματική Κέιτ!



Χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, η 34χρονη γυναίκα τονίζει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ την Κέιτ Μίντλετον από κοντά και ελπίζει η δούκισσα του Κέιμπριτζ να βλέπει την αστεία πλευρά στο ό,τι έχει σωσίες που την αντιγράφουν και κάποιες φορές την υποκαθιστούν...

Η Heidi Agan ανέφερε ότι δεν θα βρίσκεται για πάντα στην ζωή της Κέιτ και ελπίζει κάποια μέρα να γίνει και εκείνη «βασίλισσα» στη ζωή κάποιου μελλοντικού συντρόφου.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης