Βίντεο: Αεροπλάνο της Air Canada βγήκε εκτός διαδρόμου στο Χάλιφαξ

Βίντεο: Αεροπλάνο της Air Canada βγήκε εκτός διαδρόμου στο Χάλιφαξ

Είκοσι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα - Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών το αεροπλάνο προσγειώθηκε «απότομα» και παρέκκλινε της πορείας του, χτυπώντας σε ένα πυλώνα υψηλής τάσης

Βίντεο: Αεροπλάνο της Air Canada βγήκε εκτός διαδρόμου στο Χάλιφαξ
Εκτός διαδρόμου βγήκε αεροπλάνο της Air Canada που πετούσε από το Τορόντο προς το Χάλιφαξ.

Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών το αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση AC624 προσγειώθηκε «απότομα» και παρέκκλινε της πορείας του, χτυπώντας σε ένα πυλώνα υψηλής τάσης. 



Ευτυχώς κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο 23 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς. Το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής προκάλεσε για λίγη ώρα διακοπή ρεύματος στο κτίριο του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου, ενώ προσωρινά ανεστάλη η προσγείωση και η απογείωση αεροσκαφών.
Κλείσιμο



Σε νεότερη ανακοίνωση της Air Canada αναφέρεται πως όλοι οι επιβάτες και μέλη του πληρώματος, πλην ενός, έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

«Εμείς στην Air Canada είμαστε ανακουφισμένοι που κάνεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Εκτιμούμε ότι επρόκειτο για μία πολύ ανησυχητική εμπειρία για τους πελάτες μας και τις οικογένειές τους, καθώς και για τους υπαλλήλους μας και τώρα εστιάζουμε στην φροντίδα τους», αναφέρει η ανακοίνωση και επισημαίνεται πως η εταιρία θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές για να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος. 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης