Θα γινόταν πατέρας ο Λούμπιτς;

Θα γινόταν πατέρας ο Λούμπιτς;

Επρόκειτο να παντρευτεί σύντομα την αγαπημένη του - Η ζωή του εξαρτάτο από εκείνη, λέει γείτονας

Θα γινόταν πατέρας ο Λούμπιτς;
Μία ακόμα πληροφορία για τη ζωή του Αντρέας Λούμπιτς, ο οποίος παρέσυρε στο θάνατο 149 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροσκάφος της Germanwings, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών δικτύων, η τελευταία αγαπημένη του πιλότου από την οποία χώρισε περίπου ένα μήνα πριν την τραγωδία, ήταν έγκυος.

Η ξανθιά και χαριτωμένη Γκόλντμπαχ, όπως την χαρακτηρίζουν διεθνή δίκτυα, ζούσε με τον Λούμπιτς στο διαμέρισμά του, ενώ όπως αναφέρουν γείτονες, τα ονόματα και τον δύο βρίσκονταν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού.

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή, γείτονας του ζευγαριού δήλωσε πως από τον τρόπο που ο 28χρονος κοιτούσε την Γκόλντμπαχ έμοιαζε σαν να εξαρτούσε τη ζωή της από εκείνη.

«Έμοιαζε σαν όλη του η ζωή να εξαρτάται από εκείνη. Επρόκειτο να παντρευτούν σύντομα, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει. Εκείνος της είχε κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι είχε σπάσει κάτι μεταξύ τους. Δεν ήταν σπάνιο να τους βλέπω να τσακώνονται», δήλωσε ο γείτονας στην ιταλική εφημερίδα Il Giornale.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης