Νέα φωτογραφία: Ο Κάρολος κρατάει αγκαλιά τον πρίγκιπα George

Νέα φωτογραφία: Ο Κάρολος κρατάει αγκαλιά τον πρίγκιπα George

Η κορνίζα με το τρυφερό στιγμιότυπο ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση στο σημερινό βίντεο με το μήνυμα του πρίγκιπα της Ουαλίας για την «Ώρα της Γης»

Νέα φωτογραφία: Ο Κάρολος κρατάει αγκαλιά τον πρίγκιπα George
Μία υπέροχη φωτογραφία του πρίγκιπα George είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η τρυφερή φωτογραφία απεικονίζει τον Γεώργιο στην αγκαλιά του παππού του πρίγκιπα Καρόλου που τραβήχτηκε μία ηλιόλουστη μέρα στην Μεγάλη Βρετανία. 

Η φωτογραφία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αφού βρισκόταν τοποθετημένη στο φόντο του μηνύματος που έστειλε ο πρίγκιπας Κάρολος μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου βίντεο, όπου τόνισε το πόσο σημαντικό είναι οι πολίτες να σβήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα φώτα τους για να δηλώσουν έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης».


Κλείσιμο

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος τώρα είναι 20 μηνών, στη φωτογραφία φοράει ένα λευκό καπέλο ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, σαν αφοσιωμένος παππούς χαμογελάει στο βασιλικό μωρό. 

Η αλήθεια είναι ότι η κορνίζα με την φωτογραφία τους είχε τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο φόντο του βίντεο με το μήνυμα για την πρωτοβουλίας της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης WWF για την «Ώρα της γης», μιας και θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο την προσοχή των πολιτών στο μήνυμα του Καρόλου.

Στο μήνυμά του καλεί τους πολίτες να σώσουν τον πλανήτη «όχι μόνο για τους εαυτούς αλλά για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας». 



Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία του πρίγκιπα George, μαζί με τον παππού του, αφού πρόσφατα ακόμη μία είχε δει το φως της δημοσιότητας, από την βάφτιση του βασιλικού μωρού, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: στο φόντο τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο Clarence House πριν από λίγους μήνες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης