Ο Λούμπιτς δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη, λέει νοσοκομείο του Ντίσελντορφ

Ο Λούμπιτς δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη, λέει νοσοκομείο του Ντίσελντορφ

Για «διαγνωστική εκτίμηση» είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ντίσελντορφ ο κυβερνήτης του μοιραίου Airbus, σύμφωνα με το CNN

Ο Λούμπιτς δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη, λέει νοσοκομείο του Ντίσελντορφ
Ανατρέπονται τα σενάρια που θέλουν τον Αντρέας Λούμπιτς που παρέσυρε στο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings, να είχε νοσηλευτεί για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία φέρεται πως έπασχε.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντίσελντορφ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο 28χρονος, δήλωσε πως δεν είχε απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό θέτοντας θέμα κατάθλιψης.

«Δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη», φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η τελευταία του επίσκεψη στο νοσοκομείο του Ντίσελντορφ σημειώθηκε στις 10 Μαρτίου, δύο μόλις εβδομάδες πριν τη μοιραία πτήση. Παράλληλα, σε ανακοίνωση του νοσοκομείου επισημαίνεται πως ο λόγος της επίσκεψης του ήταν μία «διαγνωστική εκτίμηση».

Παράλληλα, γείτονες του 28χρονου τον περιγράφουν ιδιαίτερα αθλητικό, επισημαίνοντας πως δεν κάπνιζε, ότι ήταν υγιής, πως έτρεχε συχνά και φρόντιζε τον εαυτό του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης