Τι λένε οι φίλοι του πιλότου-δολοφόνου για το παρελθόν του

Τι λένε οι φίλοι του πιλότου-δολοφόνου για το παρελθόν του

Οι κυβερνήτες τον θεωρούσαν πιλότο «β' διαλογής» εξαιτίας της προϋπηρεσίας του ως ιπτάμενου φροντιστή - Πώς τον αποκαλούσαν ειρωνικά οι συνάδελφοί του

Τι λένε οι φίλοι του πιλότου-δολοφόνου για το παρελθόν του
Ολοένα περισσότερες είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πιλότο που παρέσυρε στο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings.

Πέραν της νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική για την αντιμετώπιση προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί, ο Αντρέας Λούμπιτς λέγεται πως είχε πέσει θύμα χλεύης από τους συναδέλφους κυβερνήτες στην αεροπορική εταιρεία όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλου του 28χρονου στην βρετανική Daily Mail, ο Λούμπιτς πριν ξεκινήσει τις σπουδές του στην αεροπορία, εργαζόταν ως ιπτάμενος φροντιστής, κάτι που τον καθιστούσε στα μάτια των υπόλοιπων χειριστών αεροσκαφών ως πιλότο «δευτέρας διαλογής».

Μάλιστα, όπως είπε ο φίλος του πολλοί ήταν όσοι τον πείραζαν για την προϋπηρεσία του, ενώ τον κορόιδευαν αποκαλώντας τον «Αντι Τομάτα», αναφερόμενοι στην υπηρεσία του ως μέλος προσωπικού καμπίνας.

Ένας ακόμα φίλος του, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild είπε πως ο νεαρός είχε πάντα μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά τον σταματούσε η πρότερη ενασχόλησή του ως φροντιστής.
Κλείσιμο

«Πάντα ήθελε να κάνει μεγάλα ταξίδια, και πάνω από όλα να πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο. Αλλά πάντα ανέβαλαν τα ταξίδια αυτά. Μόνο στη συνέχεια του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει ευρωπαϊκά δρομολόγια», δήλωσε ο φίλος του.

Μάλιστα, ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός του δήλωσε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse ότι πάντα ήθελε να γίνει πιλότος αλλά «ήταν ψυχικά ασταθής».

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την συναισθηματική του ζωή και την υπόθεση να είχε βιώσει ερωτική απογοήτευση μετά το χωρισμό του από την σύντροφό του.

Παρότι οι γερμανικές αστυνομικές αρχές δεν αποκάλυψαν με ποιον ζούσε στο διαμέρισμα έξω από το Ντίσελντορφ, γείτονες του Λούμπιτς αποκάλυψαν πως έβλεπαν συχνά τον νεαρό με την αγαπημένη του, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται στο πατρικό σπίτι του πιλότου και θρηνεί με τους γονείς του.

Ένας 53χρονος ιδιοκτήτης πιτσαρίας που βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμα του Λούμπιτς, είπε ότι έβλεπε το ζευγάρι συχνά και ότι έδειχναν αγαπημένοι.

«Ήταν καλοί, φιλικοί. Ήταν ευγενική και όμορφη γυναίκα. Έρχονταν μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, άφηνε καλό φιλοδώρημα, και ήταν πάντα γενναιόδωρος. Μου είχε πει για το ταξίδι του στο Σαν Φρανσίσκο. Δεν τους είχα δει τους τελευταίους δύο μήνες» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. Ο λόγος για τον οποίο δεν έκαναν κοινή εμφάνιση τον τελευταίο καιρό, αποδίδεται στον χωρισμό του ζευγαριού, γεγονός που συγκλόνισε τον Λούμπιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης