Αντρέας Λούμπιτς: Βαρύ το καταθλιπτικό επεισόδιο του 2009 - Μπήκε σε ψυχιατρείο

Αντρέας Λούμπιτς: Βαρύ το καταθλιπτικό επεισόδιο του 2009 - Μπήκε σε ψυχιατρείο

Από τότε ο νεαρός συγκυβερνήτης ακολουθούσε «ιδιαίτερη και τακτική ιατρική, θεραπεία»

Αντρέας Λούμπιτς: Βαρύ το καταθλιπτικό επεισόδιο του 2009 - Μπήκε σε ψυχιατρείο
Ο συγκυβερνήτης πέρασε «ένα βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο» το 2009 και είχε ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία σε ειδική κλινική», υποστηρίζει η εφημερίδα «Bild» βασιζόμενη σε έγγραφα της γερμανικής αρχής επίβλεψης των αερομεταφορών που έχουν πλέον στην κατοχή τους οι εισαγγελείς του Ντίσελντορφ.

Σχεδόν επί ένα χρόνο, ο Λούμπιτς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όταν διέκοψε την εκπαίδευσή του. Από τότε ο νεαρός συγκυβερνήτης ακολουθούσε «ιδιαίτερη και τακτική ιατρική, θεραπεία». Όπως επισημαίνει η «Bild», οι πληροφορίες αυτές διαβιβάσθηκαν στην γερμανική αρχή επίβλεψης των αερομεταφορών από τη Lufthansa. Ο επικεφαλής της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Κάρστεν Σπορ, δεν θέλησε να διευκρινίσει το χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός εκπαίδευσης ο Λούμπιτς. «Ο Αντρέας Λούμπιτς διέκοψε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα την εκπαίδευσή του ως πιλότου την οποία είχε αρχίσει το 2008. Στη συνέχεια είχε επαναλάβει και ολοκληρώσει κανονικά την εκπαίδευσή του, πριν αρχίσει το 2013 να πετάει με τα Airbus A320», δήλωσε ο Σπορ.

Την ώρα που οι γερμανικές αρχές προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το πρώτο μαύρο κουτί, οι γαλλικές αρχές έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό του δεύτερου μαύρου κουτιού του μοιραίου «Airbus».

Κλείσιμο
Από την πλευρά τους, οι αμερικανικές αρχές κουνούν το δάκτυλο στη γαλλική εισαγγελία της Μασσαλίας η οποία προέβη σε συμπεράσματα αναφορικά με την προθέσεις του συγκυβερνήτη προτού ερευνήσει το ενδεχόμενο του δεύτερου μαύρου κουτιού.

Στο μεταξύ, τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να χτενίζουν την περιοχή όπου συνετρίβη του αεροσκάφος της Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa. Εβδομήντα επίλεκτοι ορειβάτες, που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για να μπορούν να συνδράμουν σε τέτοιους είδους έρευνες, όπως αυτή, προσπαθούν να συλλέξουν ότι στοιχείο βρουν στις απόκρημνες πλαγιές των γαλλικών Άλπεων. Την ίδια ώρα, κινητά εργαστήρια βρίσκονται κοντά στο σημείο της τραγωδίας πραγματοποιώντας αναλύσεις DNA προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα θύματα .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης