«Κυρία επί των τιμών» έχρισε ο πρίγκιπας Κάρολος την «αειθαλή» Τζόαν Κόλινς!

«Κυρία επί των τιμών» έχρισε ο πρίγκιπας Κάρολος την «αειθαλή» Τζόαν Κόλινς!

Σε τελετή την Πέμπτη - Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν φανταζόταν ποτέ την εξαιρετική τιμή που θα της κάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ

«Κυρία επί των τιμών» έχρισε ο πρίγκιπας Κάρολος την «αειθαλή» Τζόαν Κόλινς!
Η κομψή Βρετανίδα ηθοποιός Τζόαν Κόλινς επισκέφθηκε την Πέμπτη το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος σε μια τελετή της απένειμε τον τιμητικό τίτλο της «Κυρίας επί των τιμών», αντίστοιχος του τίτλου του «Ιππότη» που το παλάτι απονέμει ως τιμητικό τίτλο στους άνδρες.



Η 81χρονη «αειθαλής» ηθοποιός κατέφθασε στο παλάτι συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον που κρατούσε προστατευτικά μια ομπρέλα στην σύζυγό του και από τα δυο της παιδιά, την Τάρα και τον Σάσα Νιούλεϊ. Η Τζόαν Κόλινς τιμήθηκε για την κοινωνική προσφορά της σε ιδρύματα, όπως είναι το NSPCC ( για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση), το ίδρυμα του τραγουδιστή Έλτον Τζον για το AIDS και στην οργάνωση Feed The Children.

Κλείσιμο


Η Τζόαν Κόλινς έχει πίσω της μια καριέρα πενήντα ετών στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, έγινε δε ιδιαίτερα δημοφιλής σαν «η κακιά της Δυναστείας» στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, αλλά δήλωσε ότι ποτέ δεν περίμενε να λάβει έναν τιμητικό τίτλο από έναν πραγματικό πρίγκιπα! Και αυτό επειδή στην νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί με τίτλο «The Royals», έχει τον ρόλο της βασίλισσας - μητέρας δίπλα στην «βασίλισσα» Λιζ Χάρλεϊ.



Η κομψή Τζόαν Κόλινς εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά τον βρετανικό Τύπο με την εμφάνισή της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα με ασορτί σακάκι, μαύρα γάντια και ασπρόμαυρες γόβες, αλλά αυτό που επάνω της έκανε την διαφορά ήταν το εντυπωσιακό καπέλο του Ιρλανδού σχεδιαστή καπέλων για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, Φίλιπ Τρέισι!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης