Τέλος και επίσημα από το Top Gear ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Τέλος και επίσημα από το Top Gear ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, ο Κλάρκσον πέρασε μία «κόκκινη γραμμή» και ότι δεν μπορεί να παραβλέψει τα όσα συνέβησαν

Τέλος και επίσημα από το Top Gear ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Δεν θα ανανεώσει το BBC το συμβόλαιο του παρουσιαστή του Top Gear, Τζέρεμι Κλάρκσον, όπως επιβεβαίωσε την Τετάρτη το Βρετανικό δίκτυο.

Ο γενικός διευθυντής του BBC, Τόνι Χολ, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για μια απόφαση που θα διχάσει, ωστόσο, τόνισε πως ο Κλάρκσον πέρασε μία «κόκκινη γραμμή» και ότι δεν μπορεί να παραβλέψει τα όσα συνέβησαν.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος παρουσιαστής τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 10 Μαρτίου όταν ήρθαν στο «φως» πληροφορίες σχετικά με επίθεσή του στον παραγωγό της εκπομπής Όισιν Ταϊμόν, επειδή «τόλμησε» αντί για μπριζόλα να του φέρει ένα παγωμένο γεύμα έπειτα από μια ημέρα γυρισμάτων.

Κλείσιμο
Πάντως, την ώρα που η εσωτερική έρευνα για το επεισόδιο που οδήγησε στην απομάκρυνση του Κλάρκσον βρίσκεται σε εξέλιξη, ο ίδιος ο Βρετανός παρουσιαστής χαρακτήρισε πριν από μερικές ημέρες το BBC «γ@μημένο»!

«Ήταν ένα σπουδαίο σόου και το γ@μησαν... Θα πάω στο Σάρεϊ και θα κάνω έναν τελευταίο γύρο (στην πίστα όπου γίνονταν τα test drive για την εκπομπή), πριν αυτοί οι γ@μημένοι μπάσταρδοι με διώξουν», ήταν τα λόγια του...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης