Δραματική επιχείρηση διάσωσης: Σηκώνουν στα χέρια λεωφορείο για να σώσουν παγιδευμένο πεζό!

Δραματική επιχείρηση διάσωσης: Σηκώνουν στα χέρια λεωφορείο για να σώσουν παγιδευμένο πεζό!

Ένας Κινέζος στην επαρχία Χενάν καταπλακώθηκε από λεωφορείο που τον χτύπησε, ενώ περπατούσε στον δρόμο

Δραματική επιχείρηση διάσωσης: Σηκώνουν στα χέρια λεωφορείο για να σώσουν παγιδευμένο πεζό!
Ο Κινέζος Chang Suibin χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο βάρους 13 τόνων ενώ βάδιζε σε κεντρικό δρόμο της επαρχίας Χενάν, στην Κίνα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε ξαφνικά παγιδευμένος κάτω από τον μπροστινό δεξιό τροχό του λεωφορείου. Ο αστυνομικός Tang Xiaoqi έφθασε στο σημείο και κάλεσε τους περαστικούς και τους επιβάτες του οχήματος να το σηκώσουν στα χέρια για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.



Κλείσιμο
Είκοσι άτομα μαζεύτηκαν συνολικά και κατάφεραν να σηκώσουν το βαρύ όχημα και να ανασύρουν τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα πυέλου και τώρα αναρρώνει.



Το ατύχημα έγινε την περασμένη Παρασκευή και ο Chang Suibin ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους εκείνους που συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό του. Ο ίδιος ανέφερε: «Τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους τους καλόκαρδους ανθρώπους, καλοί άνθρωποι μπορεί να βρεθούν παντού στην κοινωνία μας...».



Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Suibin είχε διάρκεια μόλις τρία λεπτά και, σύμφωνα με τον αστυνομικό που παραβρέθηκε στο περιστατικό, χρειάστηκαν δύο προσπάθειες για να σηκωθεί το λεωφορείο, αφού κατά την πρώτη προσπάθεια αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ αμέσως μετά προσφέρθηκαν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι να το σηκώσουν στα χέρια για να σωθεί ο Chang Suibin.




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης