Ποια δημοσιογράφος φλέρταρε on air τον Ντέιβιντ Κάμερον;

Ποια δημοσιογράφος φλέρταρε on air τον Ντέιβιντ Κάμερον;

Η γλώσσα του σώματός της παρέπεμπε στις... "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Ποια δημοσιογράφος φλέρταρε on air τον Ντέιβιντ Κάμερον;
Aνοιχτά φλέρταρε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον η δημοσιογράφος της υψηλότερης σε τηλεθέαση εκπομπής στη Βρετανία, Σουζάνα Ριντ, κατά την διάρκεια συνέντευξης, σχολιάζει σήμερα σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος. 



H εφημερίδα "Daily Mail" γράφει μάλιστα στην ιστοσελίδα της ότι, η μελαχρινή δημοσιογράφος που παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή "Good Morning Britain" είναι γνωστή στην πατρίδα της για την... τεχνική του φλερτ που εφαρμόζει όταν έχει απέναντί της άντρες, προκειμένου να τους εκμαιεύσει πληροφορίες. 

Κλείσιμο


Ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της Βρετανίδας παρουσιάστριας του τηλεοπτικού δικτύου "ITV" και η συνέντευξη έγινε στην Ντάουνινγκ Στριτ. Η Σουζάνα επικέντρωσε την συνέντευξή της στην οικογενειακή ζωή του πρωθυπουργού και πώς αυτή συνδυάζεται με τις υποχρεώσεις του, προσπαθώντας να του προσελκύσει το ενδιαφέρον με τα πόδια της και το δάκτυλο στόμα...



Επικοινωνιολόγος που παρακολούθησε τη συνέντευξη παραδέχτηκε πως η "γλώσσα του σώματος" της Σουζάνα παρέπεμπε στις "Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι".  



"Η γλώσσα του σώματος της Σουζάνα Ριντ υποσχόταν πολλά... φορώντας ένα γαλάζιο σακάκι και φούστα του ιδίου χρώματος, η διάσημη Βρετανή τηλεπαρουσιάστρια είχε μία προκλητική στάση καθ΄' όλη την διάρκεια της συνέντευξης με τον Βρετανό πρωθυπουργό .Ο τρόπος που του χαμογελούσε, που έβαζε το στυλό στο στόμα της άλλες φορές τον αντίχειρα στο στόμα της...Το χαμόγελο αλλά και το βλέμμα της ήταν όλο υπονοούμενα".



Με μία ιδιαίτερη άνεση , η Σουζάνα έκανε συνολικά 14 ερωτήσεις στον Ντέιβιντ Κάμερον, έντεκα εκ των οποίων αφορούσαν την οικογενειακή ζωή του Βρετανού πρωθυπουργού, και δύο για το ενδεχόμενο κυβερνητικού συνασπισμού αν δεν λάβει  αυτοδυναμία - όπως προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις- στις βουλευτικές του Μαίου .  



"Η μελαχρινή Σουζάνα άκουγε με προσοχή τον Κάμερον ενώ έβαζε συνέχεια το δάκτυλο στο στόμα της κοιτώντας τον με νόημα. Τα πόδια της τα έκανε συνεχώς σταυροπόδι αφήνοντας σε κοινή θέα τις καλλίγραμμες γάμπες της, υποστηρίζει η  ειδικός στη γλώσσα του σώματος,  Τζούντι Τζέιμς. Η επικοινωνιολόγος υποστηρίζει στην βρετανική εφημερίδα ότι η παρουσιάστρια φλέρταρε με εξοργιστικό τρόπο τον Βρετανό πρωθυπουργό βάζοντας άλλοτε το στυλό και άλλοτε τον αντίχειρά της στο στόμα. Επίσης, ήταν προκλητικός ο τρόπος που "σταύρωνε" συνεχώς τα πόδια της. Ηθελε με τις γάμπες της να του αποσπάσει την προσοχή.Το χαμόγελό της έδειχνε επίσης ότι ήταν υπερβολικά ενθουσιασμένη. Εάν ήμουν Σαμάνθα (σύζυγος του Κάμερον), θα είχα γίνει έξαλλη".

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κάμερον παραδέχτηκε πως είναι πολύ μικρή πιθανότητα να πραγματοποιήσει εντός του 2015 το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της χώρας στην ΕΕ, στο οποίο επιθυμεί να προχωρήσει αν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές του Μαϊου.Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη σχέση της Βρετανίας με την Ευρώπη σε ό,τι αφορά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει δημοψήφισμα το 2017 ελπίζοντας ότι θα αναχαιτίσει την αύξηση του ευρωσκεπτικιστικού αισθήματος που έχει ωθήσει κάποιους ψηφοφόρους των Συντηρητικών προς το κόμμα (UKIP) του Νάιτζελ Φάρατζ. 

Ο ηγέτης του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ έχει δηλώσει ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί με τον Κάμερον προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση σε περίπτωση που, όπως αναμένεται, δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Αλλά ο Φάρατζ ξεκαθάρισε ότι το τίμημα για μία τέτοια συμφωνία θα είναι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος πριν από το τέλος του χρόνου. 

Ωστόσο, στην συνέντευξή του στην εκπομπή του ITV, ο Κάμερον φάνηκε να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο. "Όσο νωρίτερα γίνει η διαπραγμάτευση για την ΕΕ τόσο το καλύτερο, αλλά, ειλικρινά, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό εντός του 2015, μετά τις εκλογές του Μαϊου, είναι εξαιρετικά μικρές", είπε και πρόσθεσε ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία συμφωνία πριν από τις εκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης