Νέο βίντεο φρίκης: Δεκάχρονος τζιχαντιστής εκτελεί με πιστόλι 19χρονο Ισραηλινό

Νέο βίντεο φρίκης: Δεκάχρονος τζιχαντιστής εκτελεί με πιστόλι 19χρονο Ισραηλινό

Το Ισλαμικό Κράτος καλλιεργεί το μίσος και στους ανήλικους - Ανήλικος εκτελεστής που έχει στρατολογηθεί από τους τζιχαντιστές δολοφονεί 19χρονο Αραβοϊσραηλινο με μια σφαίρα στο κεφάλι

Νέο βίντεο φρίκης: Δεκάχρονος τζιχαντιστής εκτελεί με πιστόλι 19χρονο Ισραηλινό
Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους καθώς στο τελευταίο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα εκτελεστής είναι ένα αγόρι 10 ετών!

Ο ανήλικος εκτελεστής, ο οποίος φοράει στολή παραλλαγής, στο συνολικής διάρκειας 13 λεπτών βίντεο εμφανίζεται να σκοτώνει εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι τον 19χρονο Αραβοϊσραηλινό Μοχάμεντ Σαΐντ Ισμαήλ Μουσαλάμ.

Το σοκαριστικό βίντεο ξεκινά με τον 19χρονο να αναφέρεται στην εκπαίδευση που έλαβε σε στρατόπεδο στην ανατολική Ιερουσαλήμ και καταλήγει με τον νεαρό να βρίσκεται σε ένα οικόπεδο γονατισμένος μπροστά από έναν ενήλικο τζιχαντιστή και τον ανήλικο ο οποίος τον εκτελεί με ένα πιστόλι.


Κλείσιμο

Ο 19χρονος απήχθη από τους τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Συρία τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι ο γιος τους πήγε στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, εκδοχή που απορρίπτουν οι τζιχαντιστές που τον κατηγόρησαν και τον έκριναν ένοχο για κατασκοπεία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης