Μπερλουσκόνι: Το «χρυσό πωπουδάκι» και οι ειδικές προτιμήσεις του για τα μπούνγκα-μπούνγκα

Μπερλουσκόνι: Το «χρυσό πωπουδάκι» και οι ειδικές προτιμήσεις του για τα μπούνγκα-μπούνγκα

Πώς θέλει τις γυναίκες ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας - Ποιος ο «ηθικός κώδικας» που δεν παραβιάζει

Μπερλουσκόνι: Το «χρυσό πωπουδάκι» και οι ειδικές προτιμήσεις του για τα μπούνγκα-μπούνγκα
Νέες αποκαλύψεις για τις ροζ συναντήσεις του με πολλές όμορφες νεαρές στις πολυτελείς βίλες του, προκύπτουν για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.



Κλείσιμο
Μετά τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Repubblica την Πέμπτη, σήμερα νέες συζητήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον διοργανωτή των μπούνγκα-μπούνγκα, αλλά και με κυρίες της ιταλικής τηλεόρασης που ήθελαν διακαώς μία θέση στο τραπέζι των «κομψών δείπνων» όπως χαρακτήριζε τα πάρτι ο Μπερλουσκόνι.



Ανάμεσα σε αυτές, προκύπτει μία με την ελκυστική Μπελέν Ροντρίγκεζ, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στη γειτονική Ιταλία με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και όχι μόνο.



Ήταν Ιανουάριος του 2009 όταν ο Τζανπάολο Ταραντίνι είχε προτείνει στον επικεφαλής της Φόρτζα Ιτάλια να καλέσει την Μπελέν στη βίλα του, ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν σωστό γιατί ο τότε σύντροφός της ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Μάρκο Μποριέλο.



«Είναι η γυναίκα ενός παίκτη μου, δε μπορώ να της τηλεφωνήσω», ακούγεται να λέει στον Ταραντίνι.

Λίγες ημέρες μετά την παραπάνω δήλωσή του, όμως, τα ιταλικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραψαν πως η Μπελέν είχε χωρίσει από τον Μποριέλο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο… ελευθέρας στον Μπερλουσκόνι να δράσει.



«Αν μία ημέρα θελήσεις να περάσεις για δείπνο από εμένα ή να με δεις, είμαι στη διάθεσή του. Οκ; Με το αγόρι σου τελείωσε;», ρωτάει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και η σέξι παρουσιάστρια από την Αργεντινή επιβεβαιώνει: «Ναι, αλλά είμαι ήρεμη».



Στη συνέχεια, ο Μπερλουσκόνι την ρωτά αν είναι ικανοποιημένη που χάρη στις «πιέσεις», τις οποίες άσκησε κατάφερε να την τοποθετήσει σε τηλεοπτική εκπομπή σε κανάλι ιδιοκτησίας του.
Εκείνη δηλώνει χαρούμενη και ο Μπερλουσκόνι επανέρχεται στην πρόσκληση, τονίζοντας πως είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και επισημαίνοντας πως είναι «φίλος και θαυμαστής» της που την αγαπάει, ενώ κλείνει τη συνομιλία με ένα «γεια σου μικρή μου».

«Δεν τις θέλει ψηλές»


Πέρα από όμορφες και πρόθυμες, ο Μπερλουσκόνι μοιάζει να έχει και άλλη μία ιδιαιτερότητα: Δε θέλει ψηλές γυναίκες. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από καταγεγραμμένη συνομιλία του Ταραντίνι με την Σαμπίνα Μπέγκαν, η οποία είχε το καθήκον να «σκανάρει» τις πιθανές καλεσμένες των πάρτι του πρώην Καβαλιέρε.



«Μα αυτή η φίλη σου είναι ψηλή; Δεν του αρέσουν οι πολύ ψηλές. Θέλει κι άλλη μ ία», λέει ο Ταραντίνι στην Μπέγκαν και στη συνέχεια αναλύουν διαστάσεις, χρώμα μαλλιών και άλλες ιδιότητες των γυναικών που ενδέχεται να εγκρίνει ο Μπερλουσκόνι.


«Χρυσό πωπουδάκι»


Στις 20 Νοεμβρίου, πάντως, η περιγραφή είναι ακόμα πιο ακριβής… «Αυτή τη φίλη πρέπει να την δείτε. Είναι απίστευτη. Είναι εκείνη που κέρδισε τον διαγωνισμό "miss Roberta" για τα εσώρουχα», λέει ο Ταραντίνι στον Μπερλουσκόνι.



«Α, το χρυσό πωπουδάκι της miss Roberta», απαντά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας. «Ναι. Πανέμορφη, 22 ετών, φανταστική. Μάριστελ. Όμορφη, συμπαθητική, αλλά γλυκιά», συνεχίζει ο Ταραντίνι και… καταφέρνει να πείσει τον Μπερλουσκόνι για μία συνάντηση από κοντά με την Μάριστελ Πολάνκο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης