Τι είπε για το ατύχημα ο χειρουργός που έφτασε πρώτος στον Χάρισον Φορντ

Τι είπε για το ατύχημα ο χειρουργός που έφτασε πρώτος στον Χάρισον Φορντ

Ο άνθρωπος που βρισκόταν πλησιέστερα στο σημείο που έριξε το αεροπλάνο του ο ηθοποιός ήταν νευροχειρουργός και του πρόσφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες

Τι είπε για το ατύχημα ο χειρουργός που έφτασε πρώτος στον Χάρισον Φορντ
Ο νευροχειρουργός Σαντζάι Κουράνα έπαιζε γκολφ το απόγευμα της Πέμπτης όταν είδε ξαφνικά ένα αεροπλάνο της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, να πέφτει σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ενστικτωδώς έτρεξε αμέσως προς τα εκεί, λέει ο έμπειρος γιατρός, περιγράφοντας το τι συνέβη: «Ένας άντας βογκούσε και φαινόταν ότι πονούσε πολύ». 

Ο Κουράνα λέει πως αμέσως αναγνώρισε το ποιος ήταν ο τραυματίας: «Ηταν ξεκάθαρο από το πρόσωπό του, ήταν ο Χάρισον Φορντ. Είμαι αρκετά μεγάλος, ή αρκετά νέος ώστε να έχω δει όλες τις ταινίες "Star Wars" που έχει κάνει, οπότε ήταν προφανές». 

Κλείσιμο


Μια ομάδα παικτών του γκολφ βοήθησε και τον βγάλαμε από το αεροπλάνο, ενώ μπορέσαμ να σταθεροποιήσουμε την σπονδυλική του στήλη και τον αυχένα, διηγείται ο χειρουργός. 

«Δεν περιμένεις να γίνεις αυτόπτης μάρτυρας ενός αεροπορικού, όταν ξεκινάς για ένα παιχνίδι γκολφ, πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιείς πως γνωρίζεις τον εμπλεκόμενο από το σινεμά», λέει τώρα ο Κουράνα. 



«Αλλά είμαι χειρουργός εδώ και μια δεκαετία περίπου και ξέρω πώς να χειρίζομαι έκτακτες καταστάσεις», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης