Γαλλία: Η Λεά Σεϊντού στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Φιγιόν;

Γαλλία: Η Λεά Σεϊντού στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Φιγιόν;

«Το κορίτσι της Αντέλ» προαλείφεται για «μούσα» του τέως πρωθυπουργού στην προεκλογική του εκστρατεία

Γαλλία: Η Λεά Σεϊντού στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Φιγιόν;
Ζήλεψε, μάλλον, τις αιθέριες υπάρξεις που συνόδευσαν τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, στο πρόσφατο ταξίδι του στις Φιλιππίνες και αποφάσισε να κάνει το ίδιο έτσι ώστε να κάνει... θόρυβο στα γαλλικά ΜΜΕ.  

Ο τέως πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, που επιθυμεί να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα της γαλλικής Δεξιάς ,θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βγει από την αφάνεια και το να συνοδεύεται από μία γοητευτική ηθοποιό στις προεκλογικές του εμφανίσεις, αναμφίβολα του δίνει πόντους. 

Σύμφωνα με το "Closer" που επικαλείται το περιοδικό "Challenges",  μπορεί ο Γάλλος πρόεδρος να είχε στο πλευρό του δύο γοητευτικές ηθοποιούς, την Μαριόν Κοτιγιάρ και την Μελανί Λορέν στο ταξίδι του στη Μανίλα, όμως ο Φρανσουά Φιγιόν, είναι έτοιμος να βαδίσει στα χνάρια του προκειμένου να απασχολήσει τα γαλλικά ΜΜΕ. Το επιτελείο του Φιγιόν έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα δώσει "πνοή" στην προεκλογική του εκστρατεία . Η Λεά Σεϊντού, "το κορίτσι της Αντέλ",  είναι η καλύτερη λύση, υποστηρίζει συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού της Γαλλίας, υπό καθεστώς ανωνυμίας.  
Κλείσιμο

 "Για να απασχολήσει τα γαλλικά ΜΜΕ , ο Φρανσουά Φιγιόν θα πρέπει είτε να επιτεθεί στον ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς, Νικολά Σαρκοζί, είτε να έχει στο πλευρό του μία γοητευτική κυρία.  Η Λεά Σεϊντού είναι ιδανική για την περίπτωση αυτή", γράφει στο τελευταίο τεύχος το περιοδικό "Challenges". Εξάλλου και ο Ντε Γκολ είχε εμφανιστεί σε φωτογραφίες με την Μπριζίτ Μπαρντό. Απομένει να δούμε το πότε θα της κάνει επίσημη πρόταση για να γίνει η μούσα του στην προεκλογική  του εκστρατεία και, βεβαίως, αν εκείνη θα πει το "ναι" . 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης