Ραντεβού στο Μιλάνο δίνουν ιερόδουλες απ'όλο τον κόσμο

Ραντεβού στο Μιλάνο δίνουν ιερόδουλες απ'όλο τον κόσμο

Στις 15.000 υπολογίζονται οι γυναίκες της «βιομηχανίας του έρωτα» που θα φτάσουν στην Ιταλία για να… καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών της διεθνούς έκθεσης Expo Milano 2015

Ραντεβού στο Μιλάνο δίνουν ιερόδουλες απ'όλο τον κόσμο
Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα συνήθως πέρα από φιλάθλους από ολόκληρο τον κόσμο προσελκύουν και χιλιάδες ιερόδουλες, οι οποίες καλούνται να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των οπαδών. Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της διεθνούς έκθεσης Expo Milano 2015 η οποία θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας από την 1η Μαΐου έως και τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, λοιπόν, στην πρωτεύουσα της μόδας και της βιομηχανίας, αναμένονται «ορδές» ιερόδουλων που θα κληθούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους, οι οποίοι πρόκειται να φτάσουν στην Ιταλία τους ερχόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, πάντως, οι Ιταλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ήδη ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός, καθώς αναρτούν σε ιστοσελίδες ενοικίασης κατοικιών αγγελίες που αναφέρουν: «Ιδανικό για συνοδούς και μασέζ». Μάλιστα, απαλλάσσουν τις ενδιαφερόμενες από την συνεννόηση με μεσίτες, αλλά και από την προβλεπόμενη εγγύηση, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία, ενώ το ενοίκιο ξεκινά από 500 ευρώ την εβδομάδα για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 50 τμ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές υπολογίζεται πως τουλάχιστον 15.000 θα είναι οι γυναίκες της «βιομηχανίας του έρωτα» που αναμένεται να φτάσουν στο Μιλάνο, κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ οι επισκέπτες εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τα 20 εκατ. καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Corriere della Sera ενδέχεται να φτάσουν γυναίκες και από το Μαρόκο, τη Νιγηρία, την Κίνα, όπως και τρανσέξουαλ, άνδρες, αλλά και ανήλικες.

«Για το μεγάλο γεγονός, θα αυξηθεί ο αριθμός των συνοδών σε πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και ο αριθμός των περιστασιακών ιερόδουλων, νέων ή μεγαλύτερων που με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να καλύψουν τα έξοδα σπουδών ή ταξιδίου», δήλωσε η 38χρονη Σάντρα από την Βραζιλία που εργάζεται ως συνοδός στο Μιλάνο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως υπάρχει η περίπτωση να αυξηθεί και η παρουσία γυναικών στους δρόμους του Μιλάνου, ενώ η ίδια ενημέρωσε τρεις ακόμα φίλες της να μεταβούν στην Ιταλία για τους μήνες της έκθεσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης