Νιγηρία: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή ο σύζυγός της είναι... υπερβολικά προικισμένος!

Νιγηρία: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή ο σύζυγός της είναι... υπερβολικά προικισμένος!

Η γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η σεξουαλική επαφή με τον σύζυγο της ήταν ένας «εφιάλτης»

Νιγηρία: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή ο σύζυγός της είναι... υπερβολικά προικισμένος!
Μία νεαρή γυναίκα από το κρατίδιο Zamfara στη Νιγηρία κατέφυγε σε ισλαμικό δικαστήριο και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή η σεξουαλική επαφή με τον μόλις μιας εβδομάδας σύζυγό της είχε μετατραπεί σε «εφιάλτη»!

Η Αίσα Νταναπάβα παντρεύτηκε πριν μία εβδομάδα τον Αλί Μεζινάρι σε δεύτερο γάμο, αφού, όπως δήλωσε στο δικαστήριο, ο πρώτος της γάμος δεν την έκανε ευτυχισμένη και χώρισε ενώ είναι και μητέρα τριών παιδιών. 

Η γυναίκα παντρεύτηκε πριν μία εβδομάδα τον Αλί Μεζινάρι, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου τους η σεξουαλική επαφή μαζί του ήταν επώδυνη αφού όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο ο σύζυγός της είχε υπερβολικά μεγάλο πέος. Ο ίδιος προσήλθε στο ισλαμικό δικαστήριο του κρατιδίου Zamfara, το οποίο εφαρμόζει τον νόμο της Σαρία και παραδέχθηκε ότι διαθέτει εξαιρετικά μεγάλο πέος ενώ δήλωσε πρόθυμος να δώσει διαζύγιο στην σύζυγό του, υπό τον όρο να του επιστραφεί η προίκα που έδωσε για να την παντρευτεί καθώς και τα χρήματα που ξόδεψε για εκείνη στον σύντομο κοινό τους βίο!

Κλείσιμο
Η νεόνυμφη υποστήριξε ότι μίλησε για το πρόβλημά της στην μητέρα της μετά την πρώτη επώδυνη επαφή με τον «χαρισματικό» σύζυγό της και εκείνη της έδωσε ένα φάρμακο ενώ παράλληλα την συμβούλεψε να επαναλάβει την «προσπάθεια». Όμως, όταν η  Αίσα διαπίστωσε ότι και η δεύτερη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Αλί ήταν εξίσου οδυνηρή με την πρώτη, κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας επίμονα διαζύγιο.

Το ισλαμικό δικαστήριο χορήγησε το πολυπόθητο διαζύγιο στην νεαρή γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Νιγηρίας, Tribune.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης