Δείτε τη διαφήμιση που κανείς δεν μπορεί να κάνει... skip

Δείτε τη διαφήμιση που κανείς δεν μπορεί να κάνει... skip

Συνήθως οι διαφημίσεις στο YouTube είναι κάτι που όλοι θέλουμε να προσπεράσουμε - Μια αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία πανηγυρίζει ότι κατόρθωσε το... ακατόρθωτο ακυρώνοντας τη διάθεση του χρήστη να παρακάμψει το βίντεο

Δείτε τη διαφήμιση που κανείς δεν μπορεί να κάνει... skip
Όταν βλέπουμε βίντεο στο YouTube τα οι εισαγωγικές διαφημίσεις είναι κάτι που γρήγορα θέλουμε να αποφύγουμε για να δούμε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει... Έτσι, συνήθως κοιτάζουμε ανυπόμονα το μήνυμα που μας ειδοποιεί (Skip Ad), για το πόσος χρόνος μας απομένει για να τελειώσει η «ενοχλητική» διαφήμιση.



Όμως, η Geico, μια αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία, υποστηρίζει ότι πέτυχε κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει κατορθώσει κανένας άλλος στις διαφημίσεις στο YouTube. Η διαφήμισή της είναι τόσο επιτυχημένη, με την κλασική αμερικανική οικογένεια που τρώει το γεύμα της ενώ ο σκύλος ανεβαίνει στο τραπέζι και κυριολεκτικά εξαφανίζει τα μακαρόνια από τα πιάτα όλων, που σίγουρα οι χρήστες στο διαδίκτυο θέλουν να την δουν ξανά και ξανά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Adweek το 94% των διαφημίσεων μετά τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα, που είναι αναπόφευκτα, αγνοούνται από τους χρήστες, αλλά την διαφήμιση της Geico δεν υπάρχει περίπτωση να την αγνοήσει κανείς, επειδή κρατάει μόνο... πέντε δεύτερα!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης