ΗΠΑ: Αστυνομικός ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του

ΗΠΑ: Αστυνομικός ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του

Της είπε ότι ήταν η μόνη λύση για να μην τη συλλάβει και συνέχισε επί ένα χρόνο να της κλείνει ραντεβού

ΗΠΑ: Αστυνομικός ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του
Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα για την αστυνομία των ΗΠΑ. Το νέο κρούσμα, μπορεί μεν να μην αφορά πάλι το θάνατο κάποιου κατοίκου από αστυνομικά πυρά, όμως είναι εξίσου σοβαρό.

Η Σακίρα Μπράουν, ισχυρίζεται και φυσικά κατηγορεί επίσημα τον αστυνομικό Μπράεμ Ντέιζ, πως την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο αστυνομικός, την πλησίασε έξω από ένα φαρμακείο και της είπε πως ταίριαζε με την περιγραφή που είχαν η αρχές για έναν διαρρήκτη στην περιοχή του Μπρίτζτον στο Νότιο Τζέρσεϊ. «Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορούμε να το χειριστούμε. Μπορώ να σε πάω στη φυλακή, ή να το χειριστούμε σαν ενήλικοι» ισχυρίζεται πως της είπε ο Ντέιζ.

Κλείσιμο
Όλα αυτά, λέγεται πως έγιναν τον Ιανουάριο του 2014 και η Μπράουν συνεχίζει στην κατάθεσή της, λέγοντας πως ο αστυνομικός κανόνιζε ερωτικά ραντεβουδάκια, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέχρι που στις 27 Φεβρουαρίου, η Μπράουν κατέθεσε μήνυση.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπρίτζτον, αποκάλυψε πως ο Ντέιζ βρίσκεται σε άδεια, εξαιτίας του ότι ερευνάται μια υπόθεση σε βάρος του. Σε αυτήν, έχοντας σταματήσει έναν οδηγό, του είπε να βγει από το αυτοκίνητο κι αυτός βγήκε με κρυμμένα τα χέρια. Ο Ντέιζ ισχυρίστηκε, πως νόμισε ότι ο οδηγός έψαχνε όπλο, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Αργότερα βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού ένα όπλο και γι' αυτό η υπόθεση ερευνάται από εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης