Με χαρά θα έπινα ποτό με τη Μαντόνα, λέει η Μαρίν Λεπέν

Με χαρά θα έπινα ποτό με τη Μαντόνα, λέει η Μαρίν Λεπέν

Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας αποδέχεται την πρόσκληση της Αμερικανίδας ποπ σταρ - «Εκτιμώ τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν με καλή πίστη» είπε 

Με χαρά θα έπινα ποτό με τη Μαντόνα, λέει η Μαρίν Λεπέν
Η Μαντόνα την προσκάλεσε να πιουν ένα ποτό και εκείνη δήλωσε ότι με χαρά αποδέχεται την πρόσκληση της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας. 

Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν σε δήλωσή της στο Γαλλικό Πρακτορείο είπε «Αποδέχομαι με χαρά την πρόσκληση της Μαντόνα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν με καλή πίστη».

Η ποπ σταρ είπε τη Δευτέρα στο γαλλικό, τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου για να ακούσει από την ίδια τα «πιστεύω» της σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κλείσιμο
«Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ' έναν πόλεμο», είπε η Μαντόνα και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι οι αξίες στις οποίες δεσμεύομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και πολύ συχνά, όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου, φεύγουν με μια διαφορετική άποψη».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Μαντόνα είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη μετά την δήλωσή της ότι νιώθει τρόμο μπροστά στο «επίπεδο της μισαλλοδοξίας» στη Γαλλία και την Ευρώπη, ενώ παραδέχτηκε ότι αυτή «η παράλογη εποχή που διανύουμε» την «κάνει να σκέφτεται τη ναζιστική Γερμανία».

Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το νέο άλμπουμ της οποίας θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα με τίτλο «Rebel Heart», είχε προκαλέσει σάλο όταν κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης περιοδείας της, το 2012, προβαλλόταν επί σκηνής ένα βιντεοκλίπ στο οποίο η Μετώπου Μαρίν Λεπέν εμφανιζόταν με μια σβάστικα στο μέτωπό της. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης