ΗΠΑ: Γρονθοκόπησαν γυναίκα για ένα χάμπουργκερ!

ΗΠΑ: Γρονθοκόπησαν γυναίκα για ένα χάμπουργκερ!

Τρεις «φίλες» της 23χρονης την έσυραν από τα μαλλιά, την χτύπησαν και την κλώτσησαν κατηγορώντας το θύμα ότι είχε καθίσει πάνω στο φαγητό τους - Το περιστατικό κατέγραψε στο κινητό του ο φίλος μίας από τις γυναίκες

ΗΠΑ: Γρονθοκόπησαν γυναίκα για ένα χάμπουργκερ!
Ένα ακόμα άγριο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ για λόγο ευτελούς σημασίας, όταν μία 23χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις… φίλες της για ένα χάμπουργκερ.

Η Μίρια Πόιντερ από την Ατλάντα γρονθοκοπήθηκε άγρια από τις γυναίκες εκ των οποίων η μία ήταν η ξαδέλφη της, γιατί φέρεται να κάθισε πάνω στο χάμπουργκερ μίας φίλης από την παρέα.
Οι τρεις την έσυραν στο δάπεδο, της τράβηξαν τα μαλλιά, την κλώτσησαν, την χτύπησαν, ενώ το περιστατικό κατέγραφε με το κινητό του ο φίλος μίας από τις γυναίκες.

Κλείσιμο


«Με κρατούσαν κάτω και με χτυπούσαν μέχρι να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα συνέχισαν να με χτυπούν», έγραψε η 23χρονη στο προφίλ της στο Facebook αναρτώντας φωτογραφίες που την απεικονίζουν με μώλωπες στο πρόσωπο.

Η ίδια κατήγγειλε πως κατέληξε με μελανιές στα μάτια, ένα σπασμένο δόντι και διάσειση, ενώ απευθύνθηκε στις αρχές ζητώντας την τιμωρία των δραστών.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το βίαιο επεισόδιο συνελήφθησαν οι τρεις «φίλες» της νεαρής, αλλά και ο 21χρονος που μαγνητοσκοπούσε την επίθεση.

«Είμαι ευλογημένη που είμαι ζωντανή και χρειάζεται να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί δεν το αξίζω», είχε γράψει πριν τη σύλληψη των δραστών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης