Γνωρίστε την... Ουκρανή «Μις Γερμανία 2015»

Γνωρίστε την... Ουκρανή «Μις Γερμανία 2015»

«Αν και βρίσκομαι μακριά από την πατρίδα μου, πάντα την σκέφτομαι και αυτό που εύχομαι ολόψυχα είναι ειρήνη στην Ουκρανία» δήλωσε η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς

Γνωρίστε την... Ουκρανή «Μις Γερμανία 2015»
Όλγα Χόφμαν. Το αντικείμενο του πόθου των Γερμανών. Ξανθιά, γαλανομάτα, 23 Μαΐων, με ύψος 1.77, απόφοιτη Ιατρικής και καταγωγή από την Ουκρανία. Τη νεαρή κοπέλα, που απέσπασε τον τίτλο της «Μις Γερμανία 2015», οι συμπολίτες της την ξεχώρισαν ανάμεσα σε 5.115 Γερμανίδες που διεκδίκησαν το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ.

Το πρώτο πράγμα που δήλωσε στους δημοσιογράφους μόλις άκουσε ότι είναι η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν: «Αν και βρίσκομαι μακριά από την πατρίδα μου, πάντα την σκέφτομαι και αυτό που εύχομαι ολόψυχα είναι ειρήνη στην Ουκρανία».

Οι γονείς της έφυγαν από το Κίεβο το 2001, όταν η ίδια ήταν εννέα ετών. Με την οικογένειά της εγκαταστάθηκαν στο Μίνστερ. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Βild, οι γονείς της και η ίδια απέκτησαν γερμανική υπηκοότητα.

Κλείσιμο


Η εντυπωσιακή Γερμανίδα με μακριά ξανθιά μαλλιά, τα φωτεινά μπλε μάτια και το αβίαστο - αφοπλιστικό- χαμόγελο, παρέλαβε το στέμμα από το διάσημο μόδιστρο της Γερμανίας, Χάραλντ Γκλόκλερ, που τυγχάνει να είναι και ο αγαπημένος της σχεδιαστής ρούχων.



Η 23χρονη Γερμανίδα είναι απόφοιτη Ιατρικής και κάνει την πρακτική της σε μία ψυχιατρική κλινική. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα στα επαγγελματικά της για να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο εξωτερικό. «Θα εκπροσωπήσω την Γερμανία με γοητεία και ομορφιά, με υπερηφάνεια και ήθος», υποστήριξε η ίδια στα γερμανικά ΜΜΕ.



Όταν οι κριτές τη ρώτησαν στον τελικό, τι θα κάνει τα χρήματα αν στεφθεί «Μις Γερμανία», η ίδια απάντησε: «Να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου: Να ταξιδέψω έως την Κούβα και την Βραζιλία, ένα ταξίδι ζωής...». Όσο για τα δύο αυτοκίνητα που κέρδισε στα καλλιστεία, θα πρέπει να πάρει σύντομα δίπλωμα οδήγησης για να μπορέσει να τα οδηγήσει!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης