ΗΠΑ: Άγνωστοι έκλεψαν 4 εκ. δολάρια σε χρυσό

ΗΠΑ: Άγνωστοι έκλεψαν 4 εκ. δολάρια σε χρυσό

Βρήκαν ακινητοποιημένο το φορτηγό μεταφοράς, έδεσαν τους φύλακες και το έσκασαν με τη λεία

ΗΠΑ: Άγνωστοι έκλεψαν 4 εκ. δολάρια σε χρυσό
Ένοπλοι κατάφεραν να διαφύγουν έχοντας στην κατοχή τους περίπου 127 κιλά χρυσού, που αξίζει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λήστεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα, στην περιοχή της Βόρειας Καρολίνας.

Δυο ένοπλοι άνδρες ασφαλείας, αμερικανικής εταιρίας, είπαν στην αστυνομία, πως, ενώ μετέφεραν πολύτιμα μέταλλα, σε διαδρομή από το Μαϊάμι στη Μασσαχουσσέτη, το αυτοκίνητο παρουσίασε μηχανικές βλάβες και αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου.

Τότε τρεις άγνωστοι, οπλισμένοι, που οδηγούσαν ένα άσπρο βανάκι, τους πλησίασαν, τους ανάγκασαν να πέσουν στο έδαφος και τους έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη τους. Στη συνέχεια τους οδήγησαν στο δάσος και διέφυγαν με τη λεία.

Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη ληστεία, αν και υπολείπεται κατά πολύ από το να αποτελεί ρεκόρ (το 1997 εκλάπησαν 17 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά από θησαυροφυλάκιο άλλης εταιρίας), χαρακτηρίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ως «πολύ σπάνιο», ενώ εκπρόσωπος του FBI δήλωσε πως ειδικοί πράκτορες, βοηθούν την τοπική αστυνομία στη λύση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης