Αγγλία: Έκοψε το μόριο του και μαχαίρωσε τη μητέρα του 11 φορές

Αγγλία: Έκοψε το μόριο του και μαχαίρωσε τη μητέρα του 11 φορές

Ήταν υπό την επήρροια ναρκωτικών και αλκοόλ

Αγγλία: Έκοψε το μόριο του και μαχαίρωσε τη μητέρα του 11 φορές
Ο Τσάρλι Μαν, 21 ετών, από το ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας, σόκαρε την κοινή γνώμη το Δεκέμβρη του 2013, όταν, μαχαίρωσε τη μητέρα του 11 φορές, αφού πρώτα είχε κόψει το πέος του.

Η άτυχη μητέρα, τότε, είχε καταφέρει να κλειδωθεί στο μπάνιο μετά την επίθεση του γιου της, όπου και κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να την ενημερώσει για το συμβάν.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί, αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι για να μπουν στο σπίτι, όταν ο Τσάρλι, γεμάτος αίματα, πήδηξε έξω από το παράθυρο και προσπάθησε να διαφύγει.

Κλείσιμο
Το δικαστήριο έριξε φως στην όλη «τρέλα» που έπιασε το νεαρό και τον οδήγησε σε αυτές τις πράξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τσάρλι, έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ, συνέχισε στην λήψη μεφεδόνης, ένα ναρκωτικό που συναντάται σε μορφή σκόνης κυρίως, μοιάζει με ecstacy αμφεταμίνες.



Έχοντας προμηθευτεί το εν λόγω ναρκωτικό, που πωλείται κυρίως στο διαδίκτυο και είναι γνωστότερο στην αγορά ως «μιάου», κατανάλωσε υπερβολικά μεγαλύτερη ποσότητα από όσο άντεξε κάτι που οδήγησε στην κρίση.

Ο νεαρός, που συνελήφθη επί τόπου, πέρασε οχτώ μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να επουλωθούν οι πληγές του.

Σήμερα το δικαστήριο προέβη στην ανακοίνωση της ποινής του, η οποία ήταν 16 μήνες φυλάκιση, μειώθηκε σε 8 μήνες, αλλά τελικά ο νεαρός Άγγλος θα μείνει μόνο τέσσερις βδομάδες πίσω από τα κάγκελα, καθώς ο δικαστή έλαβε υπόψιν του, το 8μηνο διάστημα που νοσηλευόταν υπό κράτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης