Ισλαμικό Κράτος: Νέο αποκρουστικό βίντεο εκτέλεσης!

Ισλαμικό Κράτος: Νέο αποκρουστικό βίντεο εκτέλεσης!

Ένα νέο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους - Τέσσερις μασκοφόροι άνδρες εκτελούν εξ' επαφής με πολλούς πυροβολισμούς έναν άνδρα που κατηγορούν για κατασκοπεία

Ισλαμικό Κράτος: Νέο αποκρουστικό βίντεο εκτέλεσης!
Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο εκτέλεσης ενός άνδρα που συνέλαβαν για κατασκοπεία σε βάρος των τζιχαντιστών στη νότια Τουρκία. Ο άνδρας ονομάζεται Ahmed Muhammad και μετά την σύλληψή του από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οδηγήθηκε στο Χαλέπι, αρχικά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. 

Στη συνέχεια, τέσσερις μασκοφόροι άνδρες τον μεταφέρουν σε μια εξωτερική αυλή και στέκονται πίσω του. Με ένα όπλο σαραπεντάρι τον πυροβολούν εξ' επαφής στο κεφάλι και ενώ το θύμα τρέμει από φόβο και κλείνει τα μάτια, οι αδίστακτοι εκτελεστές συνεχίζουν να τον πυροβολούν πολλές φορές στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματος.

Το επίμαχο βίντεο έχει διάρκεια τρία λεπτά και σαράντα δευτερόλεπτα και φέρει τον τίτλο: «A Lesson To Be Learned» («Για να γίνει μάθημα»), προφανώς για να εκφοβίσει τους πολέμιους των τζιχαντιστών...

Τα οπτικά εφέ, η σκηνοθεσία, ο ήχος, η οπτική ευκρίνεια και η υψηλή ανάλυση του βίντεο εντυπωσιάζουν τον διεθνή Τύπο που κάνει λόγο για Χολυγουντιανού  στιλ γύρισμα!
Κλείσιμο













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης